2777
2789
عنوان

اسم نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 36 پست

آیین و آمین خیلی قشنگن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم قشنگی 

حس خوبی ب آدم منتقل میکنه

پدر و مادرم اعتقاد داشتن ، علاوه بر اینکه باید اسم خوب انتخاب کرد برای بچه ، باید  اسم رو هم  با صلابت  تلفظ کرد .. ☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
عزیزم قشنگه ولی من یه چیزی میگم اون بچه وقتی بزرگ بشه چند دهه بعد از الان ما بره مدرسه و دانشگاه بخا ...

منم همین فکر میکنم ب همسرمم گفتم ولی میگ این اسم خیلی به دلم نشسته

هراسمی میگم میگ نه

یوسف خیلی زیباس چرا قدیمی باشه؟ اسمای امامی هیچ وقت ازمد نمی افتن اسمای عجی وجق الان خوبه پس؟

برای دلم دعا کنید 🙏  به حاجتم برسم 🙏 الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم😭
بهشون بگو ارتا قشنگ نیست یا ارمان هر دوشونم نه اونقدر قدیمین نه اونقدر جلف

بهش میگم حتما،خودمم اسم امروزی خیلی پسند نمیکنم ولی خب اونقدر قدیمی هم واسه خودِ بچه خوب نیست

والله ما هر اسمی تو خواب ببینیم همونو میذاریم.خودم اسم بچمو تو خواب دیدم.خواهرم هم همینطور.ولی اون یکی خواهر هرچی خوابید خوابی ندید مجبور شد اسم انتخاب کنه😅😅😅😅

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی