2777
2789

سلام دوستان لطفا جواب بدین یه پماد آلمانیه براآفت دهان برا کسی میخوام کسی اطلاع داره کجا پیدا میشه میگن تو ایران کمیابه  اسمش اینه 

Volon A Haftsalbe

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

والا قرص هرویت میخواستم گفتن تو شیراز نگرد نیست دوتا داروخونع رفتم دوتاشم داشتن به حرف کسی اعتماد نکن برو داروخونع ها بپرس

من یه دریا ریختم پا گلم پلاسید نمیدونم چپ افتادم با خودم برا چی :(: 

سایت داروکده سر بزن

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا قرص هرویت میخواستم گفتن تو شیراز نگرد نیست دوتا داروخونع رفتم دوتاشم داشتن به حرف کسی اعتماد نک ...

تا حالا ۳ تا از آلمان برامون کسی فرستاده ولی توایت کرونا و اینکه گفته دیگه نمیتونه چون‌پزشک باید سفارش بده اینترنتم نوشته بود کمیابه

میشه اسم سایتشو بگید 

داروکده

گوگل بنویس سایت داروکده

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی
تا حالا ۳ تا از آلمان برامون کسی فرستاده ولی توایت کرونا و اینکه گفته دیگه نمیتونه چون‌پزشک باید سفا ...

چیز دیگه ای نمیتونی فعلا به جاش بزنی؟

چیز دیگه ای نمیتونی فعلا به جاش بزنی؟

برا خواهرمه داره داروی کروتون دار میخوره میگه این پماد خیلی خوبه  دلم میخواد براش پیدا کنم 😔😔😔

برا خواهرمه داره داروی کروتون دار میخوره میگه این پماد خیلی خوبه  دلم میخواد براش پیدا کنم 😔😔 ...

عزیزم تو تلاشتو کردی ناراحت نباش بهش بگو تا بعد کرونا با یه پماد مخصوص آفت که گیر میاد سر بکنه 

عزیزم تو تلاشتو کردی ناراحت نباش بهش بگو تا بعد کرونا با یه پماد مخصوص آفت که گیر میاد سر بکنه 

آفت نداره یه بیماری خود ایمنی داره که این پماد براش خوبه داروکدم نداشت