2777
2789
من چند سال از این خانواده استفاده میکنم متاسفانه میگن باید تا اخر همر استفاده کرد اما بعد یه مدت بدن ...

منم از امپرازول شرو کردم و بعد ازونیم و بعد لانسو پرازول و بعدشم ک پنتو پرازول 

ماه بعد قراره دوز داروهامو بالا ببره

من مشکل عصبی دارم ک باعث شده معدم زخم بشه و رفلاکس داشته باشم 

چندین بارهم خونریزی داشتم

منم از امپرازول شرو کردم و بعد ازونیم و بعد لانسو پرازول و بعدشم ک پنتو پرازول  ماه بعد قراره ...

من اولش اندو کردم گفت خونریزی کرده و زخم هست و عصبی بعد به من گفتم از کارت هست 

دیگه یه پزشکی سنتی خدا خیرش بده دارو گباهی داد زخم معده کامل خوب شد دیگه از ۵ سال پیش تا الان مشکلی نداشتم اما اوزونیم میخوردم تا اسفند دوباره شروع شد رفتم اندو دادم زخم اینا ندارم فقط رفلاکس یه مدت خوب بودم از شنبه رفتم دکتر پنتو پرازول داده یکی دو روز خوب بودم دوباره اذیت میشم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اولش اندو کردم گفت خونریزی کرده و زخم هست و عصبی بعد به من گفتم از کارت هست  دیگه یه پزشکی ...

من چند ساله ک زخممعده دارم و زخمم خیلی عمیق و بزرگه و ی لخته بزرگ خونه بهش چسبیده ک مانع خوب شدن زخمم میشه دکترم گفت میشه جراحی کرد و لخته رو برداشت اما در اینصورت احتمال مرگ و زندگی 50 50 

همسرمم اجازه چنین کاری رو نداد

من چند ساله ک زخممعده دارم و زخمم خیلی عمیق و بزرگه و ی لخته بزرگ خونه بهش چسبیده ک مانع خوب شدن زخم ...

کاش زودتر این پنتوپرارول تاثیر خودش بدازه 

کدوم شهر هستید 

ممنون بانو  درد و بیماری خیلی بده دیگه خسته شدم تو این هفته تصمیم گرفتم شنبه دوباره برم پیش پز ...

اره عزیزم متوجهم

خدابهتون سلامتی بده گلم ب خودت استرس وارد نکن نگران نباس ایشالا هرچه سریعتر سلامتیتو بدست میاری گل من