2821
2789
عنوان

زنگ نزدن خواستگار داغونم 😕

1956 بازدید | 50 پست

بچه ها 

من چند روز پیش با یه آقایی برای آشنایی رفتیم بیرون تو رو خدا به کرونا گیر ندید خواهرش چند بار زنگ زد و خواهش کرد یه سر بیرون همو ببینیم ما هم قبول کردیم .من که از لحظه ای که دیدمش خوشم نیومد نه از ظاهرش و نه از تیپی که زده بود ولی خلاصه یکم صحبت کردیم والا هیچ شرایط خاصی نداشت  اصالتش ماله یه روستا بود و خانوادش اونجا زندگی میکردند ولی خودش تو شهر ما 10 سال بود ساکن شده بود منم حتی اگه خوشم نیاد از کسی ادب رعایت میکنم و یه جوری صحبت نمیکنم که طرف دلش بشکنه خلاصه الان 4 روز گذشت و اینا زنگ نزدند من خییییلی تو اعتماد به نفسم تاثیر منفی گذاشته این چند روز همش جلو آینه به خودم میگم یعنی من اینقدر بدم که حتی این با اینکه از هر لحاظ ما ازشون سر بودیم نخواست 😢

شایدم به همین خاطر زنگ نزدن عزیزم.شما ناراحت نباش

تا الان از پشت در سایت تاپیکارو میخوندم،امشب اومدم داخل ببینم چه خبره  فعالیتم کم خواهد بود،چراکه مادرشوهر ندارم و خواهر شوهرم کودک سه ساله ای بیش نیست  (خواهرشوهر=>تجدید فراش پدرشوهر)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید اونم از تو خوشش نیومده  

میگم اخه شما چطور میتونید تو این وضعیت برین بیرون

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

چون اصالت مال روستا بود ازشون سرید؟؟؟

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟