2777
2789
چیا خودم بخورم؟؟؟غذاچی خوبه بخورم

عرق کاسنی، عناب، ترنجبین، خاکشیر. مرتتتب و هر روووز میخوردم. 

خودت بخور، هر چیزی رو سر خود به بچه نده. ترنجبین و شیرخشت میتونن آسیب زا باشن برای بچه. چون نمیدونی چقدر باید بهش بدی یا آیا حساسيت داره یا نه. 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

[QUOTE=132869531]مهم نیست.  ببین حتتما اون یک ساعت و نیم تو دستگاه باشه ها و واقعاً از زمان استفاده کنین وگرنه ...[/QUOTEوالا فعلا از دیشب ساعت ۱۲.۱۲ ساعت توش بوده 

میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم  خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=132869531]مهم نیست.  ببین حتتما اون یک ساعت و نیم تو دستگاه باشه ها و واقعاً از زمان است ...

هممش پشت سر هم؟ به ما گفتن یک ساعت و نیم دستگاه، یک ساعت بیرون

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
عرق کاسنی، عناب، ترنجبین، خاکشیر. مرتتتب و هر روووز میخوردم.  خودت بخور، هر چیزی رو سر خود به ...

شما چن لامپه براش استفاده کردین؟

هممش پشت سر هم؟ به ما گفتن یک ساعت و نیم دستگاه، یک ساعت بیرون

۱ ساعتو نیم فوقش ۲ ساعت میزارم دستگاه درش میارم شیر میدمو کاراشو میکنم دوباره میزارم .ولی دیشب اصلا توش نمیموند

شما چن لامپه براش استفاده کردین؟

فکر کنم شش لامپ بود ولی زیرش رو خاموش کردیم. نمیدونم، شوهرم در جریان بود. زیرش  داغ بود و بچم اذیت میشد، زیرشو خاموش کردیم. فن ش هم خاموش کردیم تا کلا دما مثل دمای اتاق شه، بعدش دیگه بچم  بی قرار نمیشد. گرمای چراغای زیرش اذیتش میکرد. 

۱ ساعتو نیم فوقش ۲ ساعت میزارم دستگاه درش میارم شیر میدمو کاراشو میکنم دوباره میزارم .ولی دیشب اصلا ...

یک ساعت و نیم بگذار. دو ساعت چه خبره! 

روغن و... هیچی نزن بهش. خشک خشک