2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 26 پست
ببخشید اما اگه شوهرت نره خونه مامانش پس توام نباید بری زیاد خونه مامانت دیگه!!! حالا مگه میری اذیتت ...

من بیشتر از این ناراحتم ک مادرش دو ماه یکبار خونه ما میاد ولی خونه بقیه زیاد میره. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرشوهر مادرشوهر منم سالی یه بار عید میان و اگر دعوتشون کنی اونم فقط سالی یه بار اگه دو بار بشه نمیان ولی هر جمعه ما باید بریم ولی خونه بقیه بچه هاش همیشه میره خصوصا دخترش ولی من خوشحالم ک نمیان 

یعنی جدی دوس داری هر هفتع مادرشوورت بیاد خونت؟

افرین ب این عروس

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
من بیشتر از این ناراحتم ک مادرش دو ماه یکبار خونه ما میاد ولی خونه بقیه زیاد میره. 

ببین عزیزم ما هم خونه خواهرم زیاد نمیریم.شاید همون دوماه یه بار بریم.بابام دلش نمیاد.میگه گرونیه اونا جوونن بذار اونا بیان.کلا گرونی هم نبود عادتمونه زیاد نمیریم.اونا هر هفته میان.

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

اخه باید ببینی چه سیستمی هستن بعضی ها کلا تا دعوت نکنی نمیرن شاید منتظره حتما دعوت بشه ،بعضی ها هم اکه اواثل زندگی جوونا باشه معمولا کمتر میرن و میگن بیشتر شما بیاید،بعدشم این ناراحتی نداره اینسری رفتی بگو مامان هفته بعد شما بیاید هم تنوع میشه هم خونه پسرتونه دیگه 

ما بیشتر اینجوریه که همه بیشتر جمع میشیم خونه بزرگتر و اونا معمولا کم میان من حتی پدر مادر خودمم همینجوری نمیان هیچ وقت همیشه باید دعوت کنم پدر و مادر همسرمم همینجورن تا نگی نمیان اصلا

❤️❤️❤️❤️

چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت از آموزشها.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی

نه بابا. همیشه تو ذهنم سوال بود ک چرا اون خونه همه میره ولی خونه ما نمیاد. 

خب باهات رو در وایسی داره

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️