2777
2789
مطمعن باش  چرت و پرت نیست  فعلا دوماهه تو خونه ای  تا سال بعد که تو خونه نشستی و ر ...

😂😂😂😂

بدرود

شایعه پخش کن تا سال بعد

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه ذره خبرای موثق بخونی این استرسا رو نه به ملت منقل میکنی نه خودت استرس میگیری

خبر موثق منظورت گوگل هست 

یا جای دیگه عزیزم 

ماکه از هیچ جای دیگه ای نه دیدیم نه شنیدیم که واکسن تو تست نهاییه 

آره شاید مطلب منم دروغ باشه 

ولی مطعمن باش هیچ منبع موثقی نیست 

همه دارن دروغ میگن 

اگه دروغ نمیگفتن همه دنیارو کرونا برنمیداشت

چه شایعه ای عزیزم  این که واکسن کرونا یه سال طول میکشه پیدا بشه شایعه است  یا آنفولانزا ...

عزيز شما حتي ميدوني ك انتقال ويروس از اجسام ب انسان هنوز ثابت نشده؟؟!!!

زمانيكه ميان ميگن اين ويروس روي لباس يا روي دست يا روي فلان به مدت... زنده ميمونه همش نتايجي هست ك در شرايط ازمايشگاهي ب دست اوردن. يعني اون محيط از نظر دمايي مواد غذايي pH ... براي ويروس مناسب هست. و اينكه ويروس بايد ب حد نصاب برسه تا الودگي ايجاد كنه.

تازه ١.شايعه پراكني ٢. استرس ٣. اضطراب خيلي كشنده تره.

من فرديو ميشناسم ب اشتباه بهش گفتم كرونا گرفتي. بنده خدا سكته كرد مرد. بعدش فهميدن كرونا نداشته.

فردي ك بهداشت رو رعايت كنه/ لايف استايل مناسب/ تغذيه مناسب داشته باشه خيلي كمتر تو خطره

بعدشم حالا هي بيايم بگیم ما میمیریم دنیا نابود میشه فلان میشه ک چی؟ چیزی تغییر میکنه؟

صرفا نکاتی ک میگن رو رعایت کنیم اون موقع نیاز ب استرس نیست

اگه ما خواسته باشیم سر این چیزا استرس داشته باشیم. باید از روزی ک ب دنیا اومدیم این استرس باهامون بود. چون همه ما میدونیم ی روز میمیریم. چ با کرونا چ با انفلونزا چ تصادف چ هواپیما چ اینکه ی شب سر رو بالشت بزاریم و صبح دیگه بلند نشیم. ااگه قرار بود با این فکرا زندگی کنیم همه مردم افسرده میشدن و دست از کارو تلاش برمیداشتن.