2777
2789

خواهر من تو‌خونه وقتی بیدار بود نی نی میز اشت داخلش .جایی که چشمش بهش باشه بچه هم مامانشو میدید.اینور اونور میرفت راحت بود.نخری مهم نیست زیاد.ولی بخری هم بد نیست اگر محدودیت نداری.خونه کسی هم بری بچه جای خودشو داره اگر بچه کوچیک داشته باشن اونا جای بچت امن تره

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

براهرکسی فرق میکنه.من که برام کاربردی نداشت بچم2ماهش بود میزاشتمش تو کریر زورمیزد لیزبخوره بیرون ازش

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه من رفلاکس داشت خیلی بکارم اومد چون بعد شیر خوردن تو حالت شیب دار میخوابن اسید معده دیگه اذیت نمیکنه بچه رو  برای من ایرانی بود راضی بودم شش ماه بیشتر استفاده نمیشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
امانت از یکی بگیر در حد دو سه ماه به درد میخوره ولی کالسکه سه چهار سال کمکته چطور میخای نگیری

خب بیرون زیاد نمیریم.یه خونه مامانم و ابجیم هست.که اونم با ماشین میریم

منم داشتم به سیسمونی فکر میکردم...دیدم تو خیابون اینا که بچه رو نمیبرم کالسکه بگیرم...یه کریر بگیرم ...

من خریدم فقط تو خونه استفاده میکردم یعنی عادت کرده بود روش بخوابه ولی برای حمل بچه روبزاری توش سنگین میشه

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
منم داشتم به سیسمونی فکر میکردم...دیدم تو خیابون اینا که بچه رو نمیبرم کالسکه بگیرم...یه کریر بگیرم ...

نه برای خیابون یا دست گرفتن خوب نیس. سنگین نمیتونی. برای خیابون آغوشی بگیر خیلی خوبه

نه برای خیابون یا دست گرفتن خوب نیس. سنگین نمیتونی. برای خیابون آغوشی بگیر خیلی خوبه

درسته کریر برای توی ماشین خوبه و گردش هایی که نیاز به راه رفتن نباشه. ولی آغوشی حداکثر دوماه میتونن استفاده کنن

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
کریر خیلی خوبه ولی برا تو خیابون بردن نیست  برا مهمونی رستوران و مطب دکتر عالیه

نه بابا بچه رو کجا ببرم خیابون.میسپرم مامانم میرم خرید یا بیرون.البته هنوز بدنیا نیومده😁

چرا؟پس بچه رو چطوری میبردی جایی؟ من نمیخام تو بغلم ببرم اینور اونور

ببین هروسیله ای یه کارایی داره 

کارایی کریر برا بردن مهمونی و رستوران و عروسی و تالار و مطب و.. هست 

ن اینکه تو خیابون دست بگیری راه بری 

و اینکه تا چندماه تو ماشین میتونی ب عنوان صندلی فیکسش کنی 

دختر من تا ۹ ماهگیش از کریرش استفاده کرد

درسته کریر برای توی ماشین خوبه و گردش هایی که نیاز به راه رفتن نباشه. ولی آغوشی حداکثر دوماه میتونن ...

آغوشی از سه کیلو تا نه کیلو... تا دوماه که نه... من تا شش ... ماه هم استفاده. کردم. البته بیشتر شوهرم میزد😁