2777
2789
هرماه ی‌مانتو ی تیکه ام برا خونه‌میگیرم

من یک ماه طول میکشه تا یه مانتو انتخاب کنم اونوقت شما هر ماه یه مانتو میخری؟  

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب هیچ عنوان لباس پاره و کهنه تو خونه نپوشید

همسراتون بقیه رو میبینن جذب میشن هااا

خود دانید😃

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من همیشه میگم برم ی سارافونی تونیکی چیزی بخرم برا وقتایی ک میرم خونه مادر شوهرم (نزدیکیم هفته ای یبار میریم). بعد میرم مانتو خوشگل میبینم اونو میخرم😁 پولم برا پیرهن تموم میشه بازم همون قدیمیارو مجبورم بپوشم😣

تو دوران دختریم سالی یه بار

اگر میشد سالی دوبار فکر میکردیم چقدر دیگه دارن برامون ولخرجی میکنن😂😂

الانم ک شوهر کردم چون هنوز رسما زندگیمونو شروع نکردیم زیاد نمیگیرم چون نمیخوام خرجم زیاد شه چون سختمه از بابام یا شوهرم پول بگیرم هرچند خداییش شوهرم برام کم نمیزاره

لایک نکنید لطفا❤

[QUOTE=132843886]اخه چرا عزیزم؟مازنا دلمون له همین چیزا خوشه روحیه میگیریم.بخودت برس[/QUOTEکلی گفتم اکثرا تو بیرون خوب لباس میپوشن، من خوابگاهی هستم روزی ۳۰۰ ۴۰۰ تا دختر میدیدم همه گل گشاد پوشیدن😂😂

من تو خونه ای تی شرت و شلوار نخی میپوشم و از لباس رنگ و رو رفته و پاره خوشم نمیاد وسعی میکنم هر چند ماه یک بار عوض کنم....نمیتونم تو خونه شومیز و دامن و پیرهنای حریر و نگین دار و اینا....بپوشم خفه میشم😩

بچه ها سلام...🙋‍♀️
من یک ماه طول میکشه تا یه مانتو انتخاب کنم اونوقت شما هر ماه یه مانتو میخری؟    

آرع عزیزم من خانوادم هرماه ۵۰۰ تومن بهم پول توو جیبی میدن ولی دیگه برا خرید لباس و اینا بهم هیچ کمکی نمیکنن البته بجز عید ک خودشون برام خرید میکنن حالا من هرماه با این ۵۰۰ تومن ی مانتو میگیرم چون تنوع رو خیلی دوس دارم و کم پیش میاد لباس تکراری بپوشم و ی تیکه لباس خونگی یا شلوار یا پیرهن یا تاپ حالا هرچیزی ک احتیاج داشته باشم میگیرم البته بجز این دوماه قرنطینه ک هیجا نرفتم هیچیم نگرفتم 

ی صلوات برای خوشبختیم میفرستین..
من همیشه میگم برم ی سارافونی تونیکی چیزی بخرم برا وقتایی ک میرم خونه مادر شوهرم (نزدیکیم هفته ای یبا ...

وای عین منی من میرم لباس بخرم مانتو میخرم میام.مانتو مهم تره از نظرم 😀

وای عین منی من میرم لباس بخرم مانتو میخرم میام.مانتو مهم تره از نظرم 😀

مانتو واقعاااا مهمه ولی لباس خونگیم خیلی مهمه من ب هردوش اهمیت میدم

ی صلوات برای خوشبختیم میفرستین..
بگو من نمیگم دروغ

عزیزم من خودم شاغلم برا همین کلا عشق لباس و کیف و کفشم هم برا خودم هم برا پسرم .خصلت بدیه ولی متاسفانه من خیلی ولخرجم.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.