2777
2789
عنوان

وقتی اولین بار بچه تونو دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا بچه اول م چون حالم خییلی بودو اکسیژن وصل بود یه بیتفاوتی .ولی برا بچه دوم لحظه اول فقط میخندیدم طوری ک پرستارا خندنشون گرفت بعد کمی بعد قربون صدقه اش رفتم

عضو گروه رز ابی💙وزن فعلی۶۶وزن هدف ۵۸

خوشحال بودم اما بعدش سریع خوابم برد

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

گریه کردم بعد انقدر ناز بود و دماغ دهنش کوچولوعه باورم نمی شد هی میگفتم این بچه منه فکر نمی کردم انقدر خوشگل بشه

خودم خیلی خوشگلم ولی هیچ تصوری از قیافه بچم نداشتم   

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
واقعااین روش ک رفتی جواب داد برابچه دارشدن

آره عزیزم

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

دستام پره خون بود گزاشتنش رو سینم تو دلم گفتم چقدر سفیده اومدم بگیرمش دیدم دستام خونیه بعدم پرستار سریع ازم گرفتش و برد زیر دستگاه تنفسش مشکل داشت

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....