2777
2789

نامزدم تو عید گفت بیا بریم اصفهان خونه ی پدرو مادرم بعد من بهش گفتم که ماشین هارو نگه می‌دارند نمیزارن واینا بعد به من گفت که من یه جوری اونو درست می‌کنم و از این حرفا...... حالا هر چی که من بهش گفتم که ممکنه ناغل کورونا و ویروس باشیم به اونا بدیم پیر مرد پیر زن هستند و ناتوان اند 

به حرف توجه اصلا نکرد و گفت بابا تو وسواس گرفتی .... داشتیم وسایلمون رو جمع می کرد که دیدم اومد گفت نمی خواد جمع کنی مامانم گفته اجازه عبور و خروج ماشین هارو نمی‌دن هیچی خلاصه نرفتیم.....

حالا امروز بهم زنگ زده گفته که وسایل رو جمع کن بریم اصفهان واقعا من موندم چی بهش بگم......حالا اگه من حرفی بزنم میگه از بد جنسیش هست نمی خواد پدر و مادرم و ببینه.........  از طرفی ممکنه که ما ناغل باشیم و بهشون ویروس رو بدیم بعدا خواهر و برادرانش هی می‌خوان

بگم که شما پدر و مادر پیر مارو مریض کردید از طرف دیگه ممکنه اونا ناقل باشن و ما بگیریم (پدرو مادرم هم بیماری قلبی دارم و هم قند و فشار خون)و به پدر و مادرم انتقال بدم 

حالا واقعا نمی دونم چیکار کنم 

شما اگه جای من بودید چیکار می‌کردید؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم خواهر من پیله کرده بیاین پیش ما (من ازشون دورم.شهر دیگم)هر چی میگم به خاطر کرونا نمیام چون وسیله شخصی نداریم فکرمیکنن با همسرم به مشکل خوردم  

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊