2789

خواهش میکنم گلم

میعاد 

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ماما جون تیکرت با حال شده زایمانت کیه؟

سونو دکترم گفتن 15اردیبهشت عزیزم 

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
بسلامتی اولیه؟ طبیعی؟ پسمله؟

مرسی گلم

نه دومیه اولی دخمل این پسر  

اره طبیعیه  

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
خو سومیو بیاره مجبور میشه بذاره جبرعیل 😂😂

نه دیگه همین دوتا کاری میکنن که از بدنیا امدن خودت پشیمون بشی چه برسه به اینکه بری تو فکر سومی 

خدا حفظشون کنه دخملت چند سالشه؟ چرا ناراحتی از طبیعی؟ معاینه رفتی؟ علایم داری؟

دخمل سه سال نیمه اخه سر دخترم خیلی درد کشیدم اخری از هوش رفتم صدای قلب دخترم قطع شده بود بین مرگ وزندگی بودم خدا خیلی رحم کرد بهمون نه هیچ علایمی ندارم فقط گهگاهی یه فشاری زیر دلم حس میکنم که زود رفع میشه از ترس کرونا جرات نمیکنم برم دکتر

دخمل سه سال نیمه اخه سر دخترم خیلی درد کشیدم اخری از هوش رفتم صدای قلب دخترم قطع شده بود بین مرگ وزن ...

واقعا"؟

بچه درشت بود؟

الان وزنش چقدره؟

خودت چقا اضافه کردی؟

شکمت افتاده پایین؟

واقعا"؟ بچه درشت بود؟ الان وزنش چقدره؟ خودت چقا اضافه کردی؟ شکمت افتاده پایین؟

نه خواهر سه کیلو بود لاغر نحیف بود الان 16کیلو شده شکمم امده پایین سر اولی ده کیلو اضاف کردم سر این تاحالا 17کیلو 

نه خواهر سه کیلو بود لاغر نحیف بود الان 16کیلو شده شکمم امده پایین سر اولی ده کیلو اضاف کردم سر این ...

پس علتش چی بود؟ لگنت تنگ بود؟

ماشالا برا این بارت من 28 تا اضافه کردم

وزنه کلت چقد شده؟

چند سالته؟

پیاده روی داری؟

پس علتش چی بود؟ لگنت تنگ بود؟ ماشالا برا این بارت من 28 تا اضافه کردم وزنه کلت چقد شده؟ چند سالته ...

نمیدونم حتی خود دکترم هم حیرون بوداما خیلی ترسیده بودن هم دکتر هم پرسنل زایشگاه معلوم بود از رنگ روشون .من قبل بارداری وزن کم کردم ورزش میکردم سیزده کیلو کم کردم ناخواسته باردار شدم اول 60بودم الان 77هستم نه والا دروغ چرا پیاده روی ندارم از ترس کرونا هرجا میرم باماشین تنبل شدم چند قدم میرم پا میزنم شما چی اول چقد بودین الان چقد شدین؟؟