2777
2789

اون لحظه ممکنه خیلی ناراحت باشن و قضیه رو با آب و تاب تعریف کنن و همه بگیم برای چی تو این زندگی موندی

اما همینا کمی ک آروم و متطقی شدن خیلی خوشحال و آروم با شوهراشون آشتی میکنن و بغلش میگیرن میخوابن

پس زیاد جدی نگیرید

بله دقیقا

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متاسفانه من خودمو به خاکه فنا میدم تا خدا به راهه راست کجش کنه و یکم واسه خودش غرور بذاره فردا که آشتي کرد میاد تعریفشو پیشه مني که شب قبلش از خودکشي نجاتش دادم میکنه🤦🏻‍♀

عرب ملک غزه کجا من کجا؟ فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و چون آن و این فدای یکی خشت ایران زمین!☀️ هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

منم همینطور  امروز صبح قرار بود جدا شم

اره منم خیلی همسرمو دوس دارم خیلی اما نمیدونم چرا دوماهه همش دعواهای بد داریم. قبلا سالی یکی دوبار دعوای بد داشتیم. دلم خیلی گرفته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز