2777
2789
عنوان

تاپیک بزرگ بررسی علل سقط و درمان

| مشاهده متن کامل بحث + 9471 بازدید | 334 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بارداری پوچ داشتم 

کیسه بود ولی جنین توش نبود ...

من فکر می کنم از وایفای و اینترنت باشه ..

من وایفای ندارم اما با دیتا وصل میشم ی سره تو نت بودم 

شاید از اونه ک بارداری پیشرفت نکرد و جنین تو ساک معلوم نشد.. نمی دونم از ی طرفم می گفتن ک الودگی هوا باعثش شده ..

تو دی سقط کردم 

۲۵ سالمه

من ۲۸ سالمه ۲ بار خارج رحم باردار شدم که لوله معیوبم رو خارج کردم بعد از اون دو بار طبیعی حامله شدم ولی رشد جنین تو هفته ۱۰متوقف شد تو هر ۲ بارداری مشکلمم هنوز نفهمیدم 😔حال و حوصله هیچ کاری رو ندارم خواب ندارم زندگیم بهم ریخته

کلا امروز حال دلم خوب نیس... بعد چند روز امروز یادم افتاده گریه کنم

وقت سقط ماماها کمکم نکردن ی کیسه زده رو دفع کردم بچه ها دردام تموم نشد

دردام بدتر شد

خیلی بدتر

انقدر التماسشون کردم گفتن معاینه نمیخوای طبیعیه

چرا الکی داد میزنی

باز مسکن زدن

بعد 5دقیقه خواب رفتم

بیدار شدم دیدم چیز دیگه ای دفع کردم

ماما ها اونقدر نامرد بودن اونجا هم نیومدن کمکم

خودم ی پلاستیک برداشتم اونو گذاشتم توش

میگفتم حتمن جنین

خیلی شبیه بود

تمام مدت استرس داشتم نمیدونستم اونو کجا بذارم

تو دسشویی قایمش کردم

شیفت عوض شد ب یکی دیگه ماماها نشون دادم

گفت نه بهش نمیخوره جنین باشه😭

این چیزا خیلی بهمم ریخته😭

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

۲۱ سالمه و پنج ساله ازدواج کردم و چهار سال جلوگیری کردم ...بعد نه ماه تلاش بی بی چکم مثبت شد .....منتظر موندم هفته ۸ رفتم گف هنوز ۶هفتس و قلب نداره دوهفته وقت داد ک شاید تشکیل شد ولی بعد دوهفته هم رفتم تو هفته۶متوقف شده بود رشدش از پری روز قرص زیر زبانی داده مصرف کردم کلی درد و خونریزی و لخته ولی کیسه یا جنینی دفع نشده هنوز کلی بالا پائین پریدم هیچ تأثیری ندارد😭

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔

سلام دوستان

من ۲۶ سالم

۸ ماه اقدام بودم

۱۵ هفته بودم که لک قهوه ای دیدم و سریعا رفتم سونو و گفتند از ۱۱ هفتگی قلبش ایستاده و چون هماتوم بزرگی ایجاد شده بود دکتر گفت خودش داره سقط میشه. 

اومدم خونه اما سردرد های وحشتناکی داشتم نمیتونستم ورزش کنم فقط پسر هامو بغل کردم و حدود ظهر ب خونریزی افتادم و جنین دفع شد البته سخت دفع شد. 

بعدم رفتم بیمارستان اما نذاشتم بیهوش و بی حس کنن و سرپایی بقایای جفتو دراوردن ک خب درد زیادی داشت برام

ب نظر من مشکل کروموزومی علتش بود

اینجور بچه ها نطفه ی ضعیفی دارن و کروموزوما اصلا توانایی ندارن خودشون رو ب هفته های بالای بارداری برسونن

البته من مشکل تیرویید هم دارم ک باید بررسی بشه

رابطه هم اخرای لکه بینی هام داشتم و مشکلی نبود

هو شاهد
چند هفته بودی سقط داشتی؟ جنین مشخصه عزیزم

ده هفته

نمیدونم تو 7هفتگی وایساده بود

اخه دیگه چی دفع میشه

ی کیسه زرده ی جنین

ی بافت دیگه

کیسه زرده رو دیدم

پس اون بافت چی بود

انداختمش زباله😭😭😭😭