2777
2789
عنوان

لزرش نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 27 پست
احتمالا عفونت ادراری دارد. با یک چکاپ و آزمایش مشخص می شود. در انتخاب نوع پوشک و زمان تعویض دقت فرما ...

آزمایش داد عفونت نداشت .ختنه هم کرده...دکترم بردمش گفت طبیعیه

الان یک سالشه ولی هنوز همونه

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

وزن نوزاد چقدره ؟

اخرین بار که دوماه پیش بود ۱۰ کیلو بود

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
اخرین بار که دوماه پیش بود ۱۰ کیلو بود

اول اینکه اگر عفونت ندارد جای نگرانی نیست. اما به دلایل ذیل می تاند باشد که بارشد نوزاد تصحیح می گردد. از دست دادن دما بدن هنگام ادرار . حساسیت پوست ناشی از ختنه که منجر به سوزش جزئی می گردد. 

اول اینکه اگر عفونت ندارد جای نگرانی نیست. اما به دلایل ذیل می تاند باشد که بارشد نوزاد تصحیح می گرد ...

صدردصد بخاطر ختنه نیس چون قبل ختنه هم این مشکلو داشت...به هرحال ممنون

شما دکترین؟؟؟

بنظرم طبیعیه همه مردا در حال ادرار میلرزن 

جدی؟؟😂😂😂😂

اره دکترم گفت طبیعیه

طبیعیه به نظر من الکی نگران نباش

والا من خیلی وقته بیخیال شدم😐

چرا این تاپیک بروز شده آخه