2821
2789
اره گفت بیشتر شبیه دختره .از روی چی میگی شما .من یه دختر دارم دعا کنین پسر باشه 

حدسی گفتم بیشتر شکلش ب دخمل میخوره ! انشالله اول سالم باشه دوم هرچی میخای

دختر ک خیلی خوبه من ارزوشو دارم 

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از روی چی گفتی؟  پرسیدم از سونوگرافی گفت معلوم نی

عین بچه خاهرمه تو سونو 

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...

البته ب خاهرم گفتن دختر وقتی دنیا اومد پسر بود😂😂😂

آخی عزیزم خدا حفظش کنه چه سوپرازی بوده پس

اره کلا شوکه شد 😁

شما چند هفته ای؟

منم ٢٣ هفته همون ان تى گفتن فيبروم دارم،خدا رو شكر رشد نكرد همونطورى يه گوشه مونده،خيليا داشتن و هيچ مشكلى پيش نيومده خيالت تخت،شايد فقط يكم درد باردارى بيشترى رو متحمل بشيم همين😊

منم ٢٣ هفته همون ان تى گفتن فيبروم دارم،خدا رو شكر رشد نكرد همونطورى يه گوشه مونده،خيليا داشتن و هيچ ...

انشالله مشکلی نباشه

شما جنسیت رو چند هفته ای گفتن؟ آخه میگن قدامی رو دیر میگن

واسه من که انگار توی نافمه😂

انشالله مشکلی نباشه شما جنسیت رو چند هفته ای گفتن؟ آخه میگن قدامی رو دیر میگن واسه من که انگار توی ...

من هفته ١٧ رفتم برا سونو انومالى گفتن پسره،قدامى حركتاشو ديرتر ميفهى كه من از هفته ٢١ مورد حملات مشت و لگدم😂،فقط سونو و ضربان قلبش سخته دكتر چند ديقه دنبال قلبشه منم اينجورى🥺😐

من هفته ١٧ رفتم برا سونو انومالى گفتن پسره،قدامى حركتاشو ديرتر ميفهى كه من از هفته ٢١ مورد حملات مشت ...

پس منم دیر متوجه حرکتش میشم فعلا چیزی حس نمیکنم تا بعد خدا بزرگه

عکس سونو منو دیدی به نظرت جنسیت نی نی من چیه