2777
2789

من از ابان ماه وارد این رابطه شدم اصلا رابطه خوبی نبود کلا با جنگ و دعوا رد شد اعصاب خوردی ناراحتی و فلان هر کاری میتونستم براش کردم هر کاری،منتها همیشه رابطمون داغون بود همیشه هم مقصر من بودم البته طبق گفته اون ،هی قهر اشتی قهر اشتی از ابان ماه قشنگ تر زده شده ب زندگیم تازه تازه داشتیم اوکی میشدیم ک این کرونا اومد و ما نتونستیم بریم بیرون همو ببینیم بازم داشتیم خوب میشدیم بعد مدتها ک هفته پیش اون زنگ زد من یکم گله کردم ازش دا از اونروز ب بعد انگار نه انگار ما رابطه ای داریم دوروزه منو از استوریاش هاید کرده با اینکه من هیچ کاری نکردم فقط بهش گفتم سعی کن استوری سیاسی نزاری،الان دوروزه منو هاید کرده البته شایدم بیشتره چون من تازه متوجه شدم اصلا هم بهم محل نمیده خواستم برم باهاش صحبت کنم ولی دیدم واقعا جونشو ندارم ک دگ خودمو کوچیک تر از این کنم الان واقعا نمیدونم چیکار کنم چطور فراموشش کنم چطور بیخیال شم چیکار کنم ک نفهمه من مث مرغ سرکنده اینجا دارم جون میدم خواهش میکنم بدون سرزنش منو راهنمایی کنید بخدا دگ جون ندارم برا تحمل کردن نمیخام بلاکش کنم ولی بلد نیستم باهاش مقابله ب مثل کنم منو روانی کرده با کاراش دگ واقعا کم اوردم 😔پیشاپیش از هر کی ک راهنماییم کنه تشکر میکنم.

یه فروردینی بی حوصله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توشناسنامه ات نیس که بیخالش شو تو بهش رو دادی اونم خودشولوس میکنه مطمنی فقط با تو درارتباط؟

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

اول اینکه به استوری چی میزاره نمیزاره گیر نده و کلا سیاسی دوست بودن مردا عادیه.

دوم اگه دوست پسرته کلا ولش کن این رابطه اعصاب خورد کنی که همش خورد شدی تحقیر شدی نادیده گرفته شدی میخوای چیکار؟؟؟

كات كن عجيبه انقد عذاب تو رابطه و ادامه دادن

واقعا جون ب سر شدم اعتماد ب نفسمو از دست دادم غرورم از دست دادم انرژیمو زندگیمو همه چیو

یه فروردینی بی حوصله