2777
2789

فدای لطف حضور شما خواهر نازنینم 🌹🌹

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
فدای لطف حضور شما خواهر نازنینم 🌹🌹

بسيار ممنونم لطف كردين امروز اتفاقي تاپيكتونو ديدم خيلي خوشحال شدم التماس دعا دارم🌺

اللهم ارزقنا توفیق الشهاده فی سبیلک خدایا ما را پاکیزه بپذیر🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست عزيزم الحمدلله خوبم 🙏

زنده باشید

اسی جان تو یکی از تاپیکها خوندم چادری هستی؛ اگه اشتباه کردم ببخشید
ولی اگه آره بگو تا دعوتت کنم یه تاپیک خوب

عکس پروفایلت هم فوق العاده است
التماس دعا

زنده باشید اسی جان تو یکی از تاپیکها خوندم چادری هستی؛ اگه اشتباه کردم ببخشید ولی اگه آره بگو تا دع ...

قربانت اره عزيزم چادري ام خوشحال ميشم در خدمتتون باشم😊

قربانت اره عزيزم چادري ام خوشحال ميشم در خدمتتون باشم😊

خدمت از ماست فرشته اسمونی

دور شما بگردم من، انشاءالله زیر سایه امام زمان باشید

آبجی من چند تا تاپیک تگت میکنم؛ فقط اگه ممکنه عجالتاً بیا اینجا ، پست اول را بخون و جواب بده؛ یه نوع اعلام حضور چادری ها تو سایت هستhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3007726/چادریا-لطفا?page=309

ای جانم فدای تو بشم من من هم تبریزی ام خیلی خوشحال شدم از اشناییت عزیزم

عزيزم منم خيلي از اشناييتون خوشحال شدم 😊😍 و خوشحالم كه با تاپيك زيباي شما اشنا شدم و دوست خوبي پيدا كردم🌹🌺