2777
2789
عنوان

حالا یک دو سه همه بیخیال غصه!!!😂💃💃💃💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 17122 بازدید | 2386 پست
@eloooni   @دختررویایی_ها     تنها اهنگ کردی که بلدم اووو چه خماارا مه تابانه ...

خوبه فرین فقط میگه تودلو گیانی منی.   هوسری ژیانی منی😘

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@ترکیدهfati_011‍ ساقی ساقی ای ساقیییییی باز مستمو دیوونهههه همه عشقا رسوایییی دیگ از کی پنهونههههه😂😁🍻💦

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
طاقت نداره دلم دلم بيتو چه كنم؟... پيش عشق اى زيبا زيبا... خيلى كوجيكه دنيا دنيا... با ياد توام ه ...

میدونی بحث لیاقته

قورباغه تو تشت طلام ک بندازی میپره تو مرداب

تتلو#  

❌من واسم عشقت مرد💔 ❌من واسم خنده مرد💔❌ روز خوش ندیدم بعد تو💔❌من فقط صفر و صدم حد وسطم مرد💔❌من واسم رفیق مرد💔❌قلبم شد قبرستون وقتی کندم توش قبرتو💔❌یه روح شدم من به کل💔❌دستات دیگه دستای قدیم نی💔❌میده بوی غریبه ها رو💔دلم راه رفتنو میخاد....کنارت شب چقد خوبه...یه دل دارم توی سینه همون واس تو میکوبه...دلم موی تو رو میخاد...دلم روی تو میخاد....دلم بوی تورو میخاد😓.....هرکی دره شه سه دره... امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...گومبه مه یار بازیگره...هنوزم بهترین پسر تو این شهری تو.... هنوزم دلم میخاد اون لبای لعنتی تو هنوزم بهترین هدیه ی طبیعی تو هنوزم نفهمیدم چرا باهام قهری تو..هنو هرجا که میرم یه گوشه تنها میشینم هنو هرجایی بی من تاثیرشو میبینم هنو هرکی که میشناستتو تحویل میگیرم هنو اگه بهم بگن واقعا رفتی میمیرم منم هرجا که میرم یه گوشه تنها میشینم هنو هرجایی بی من تاثیرشو میبینم هنو هرکی که میشناستتو تحویل میگیرم هنو اگه بهم بگن واقعا رفتی میمیرم.در واقع بهشت وسط جهنم میدونی بذر رو کاشت....تماشای تو در واقع تماشای بهشته....در واقع بدن تو دستات خودش خانواده کشور و عشقه شدی جام جهانی وسط خونم شدی تنها انرژی که باهاش زنده بمونم در واقع من اصن عاشق اینم با تو توی زندون بمونم....منو دور از همه شهر و مردم کن...❌خَلآص❌
یکی یه حرف مفتی زد نگرد دنبالش خجالتش نده

اگه منظورتون منم اولا حرف مفت زد جمله ی مناسبی نیست بعدشم من فقط شوخی کردم خداروشکر مشکل روانی ندارم کسی هم وصله بهم نزده. از حرفی که زدم خجالتم نمیکشم چون تکرار میکنم فقط شوخی بود.

اینجا هر چیزی میگی بهشون برمیخوره تازگیا همه 

نازک نارنجی شدن. خداحافظ همگی 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
برا کی قر بدی ..☠☠☠چشمم روشن .🤔🤔باریکلا .چه بی حیا شدی 🤨🤨🤨

توهم بودی مگه نرفته بودی نون بخری بیای بخوریم عه ببخشید🙏🙏🙏😂

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
اها  اگه منو بخای اگه پاشی بیای قدمت رو چششششششششششششععععععع🤣🤣😅😅😅😊😊😊😜😜😜

😎😎😎😎🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️💍💍💍

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
سلام مرسی خاله گشنم بود اوووم چقدر خوشمزست🍼🍼🍼

😂😂😘

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
@ترکیدهfati_011 ‍ ساقی ساقی ای ساقیییییی باز مستمو دیوونهههه همه عشقا رسوایییی دیگ از کی پنهونههههه ...

اهاااا😂😂😂😂😂😂😂

بیا ساقیتم اومد🍷🍷🍷😂😂😂😂

❌من واسم عشقت مرد💔 ❌من واسم خنده مرد💔❌ روز خوش ندیدم بعد تو💔❌من فقط صفر و صدم حد وسطم مرد💔❌من واسم رفیق مرد💔❌قلبم شد قبرستون وقتی کندم توش قبرتو💔❌یه روح شدم من به کل💔❌دستات دیگه دستای قدیم نی💔❌میده بوی غریبه ها رو💔دلم راه رفتنو میخاد....کنارت شب چقد خوبه...یه دل دارم توی سینه همون واس تو میکوبه...دلم موی تو رو میخاد...دلم روی تو میخاد....دلم بوی تورو میخاد😓.....هرکی دره شه سه دره... امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...گومبه مه یار بازیگره...هنوزم بهترین پسر تو این شهری تو.... هنوزم دلم میخاد اون لبای لعنتی تو هنوزم بهترین هدیه ی طبیعی تو هنوزم نفهمیدم چرا باهام قهری تو..هنو هرجا که میرم یه گوشه تنها میشینم هنو هرجایی بی من تاثیرشو میبینم هنو هرکی که میشناستتو تحویل میگیرم هنو اگه بهم بگن واقعا رفتی میمیرم منم هرجا که میرم یه گوشه تنها میشینم هنو هرجایی بی من تاثیرشو میبینم هنو هرکی که میشناستتو تحویل میگیرم هنو اگه بهم بگن واقعا رفتی میمیرم.در واقع بهشت وسط جهنم میدونی بذر رو کاشت....تماشای تو در واقع تماشای بهشته....در واقع بدن تو دستات خودش خانواده کشور و عشقه شدی جام جهانی وسط خونم شدی تنها انرژی که باهاش زنده بمونم در واقع من اصن عاشق اینم با تو توی زندون بمونم....منو دور از همه شهر و مردم کن...❌خَلآص❌
بهار منو تگ کن تو تاپیکت عکس بذارم لذت ببر

😍😍🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

انا برو پیش همون ک اسمشو بلد نیست گونه  چیه اون🥺🥺🥺

چی شدی تو قیافه رو مثل آدم شط و من شده هاس 😂😂

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

عشقم#  

خرابش نکن هرچی من ازت ساخته بودم 

نمیدونم چجوری تورو نشناخته بودم 

اینی ک هستی بااونی ک بودی فرق داره 

کاش عکسای قدیمیتو دور ننداخته بودم 

منوبردی ته دنیاولم کردی دوباره

منی که ب دنیا بخاطرت باخته بودم

کاری کردی ک من با دشمنممم نکردم 

گفتی میرم که دیگه هیچ موقع برنگردم 

یه دفعه ام توراست گفتی من باور نکردم 

توراست میگفتی 💔😔

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍