2777
2789

بچه ها من پنج ماهه عقدم

همسرمم خیلی دوسش دارم 

یه مشکلی ک هست اینه ک الان همسرم ب شدت دست و بالش خالیه(حسابش و میدونم )

وقتی ک پول داشته باشه خودش بهم میگفت بیا بریم این و بگیریم برات اون و بگیرم( مثه پالتو یا لباس و این حرفا ) اما خب من قبول نمی کردم چون خیلی بدهکار هستش و ترجیح میدادم ک اول قرضاشو بده 

الانم همینه فقط بخاطر کرونا بازار اینا نمیریم ولی خب هله هوله اینا میگیره

الان سوالم اینه : همه بهم میگن شوهرت بد عادت میشه اگه خرج نکنی و این حرفا 

اما خب من میبینم ک پول نداره 

میبینم بدهکاره

میبینم غصه میخوره 

آخه چجوری ببرمش بگم این و بگیر اون و بگیر

وجدان واموندمو چجوری راضی کنم آخه 😭

خواهش میکنم کمکم کنید چجوری دلم براش نسوزه تا بعدا بد عادت نشه

شما شوهراتون بد عادت شدن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببين اگه واقعا نداره گوش به حرف مردم نده ولى اگه در حد خودش داره و تو ميخواى قناعت كنى اره كارت اشتباهه

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
نه عزیزم بدعادت نمیشه بهش بگوالان مراعاتت میکنم چون میدونم بدهکاری ولی بعدش بایدبرام جبران کنی

منم بهش گفتم 

تو چشماش خجالت موج میزنه

خیلی وقتا بهم میگه شرمنده من برات هیچ کاری نکردم 

اما از این میترسم ک مثه بقیه ک میگن شوهراشون بعد ازدواجم بهشون نمیرسه نشه

نمیدونم مردی هست ک بعد ازدواج قدرشناس باشه ،آخه تو نی نی سایت همه ی مردا بدن

دقیقا گذشته منو گفتی بعضی وقتها بگو نمیخواد نه همیشه ولی من اگه به عقب برگردم میگذاشتم برام طلا بگیره و وقت بدهکاری خودم اون طلا را بهش میدادم ولی میزاشتم اون بخره

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم