2777
2789

😐اره هایدت کرده چون فضولی ک الانم در همین رابطه تاپیک زدی  

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که اصلا از خدامه کسی استوری نذاره. 

ولی دوستم هم همین کارو کرد. ولی واسمون توضیح داد که فقط یه نفر مخاطب خاص میتونه ببینه که اونم تمام استوریاش رو واسه اون میذاره. 

واسه من که اصلا مهم نیست

Shadow

هیچی یواشکی میرم با یه پیج دیگه نگاه میکنم😂😅

وااای یکی منو هاید کرده بود تو فامیل

با پیج خواهرم نگاه کردم اومد 

سری بعدی به مامانش گفتم دخترت عکس نمیذاره یا منو انداخته بیرون از استوریش 

😂گفتم بزار بفهمه😁

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎
والا حق میدم بش  شاید دوس نداره من ببینم خب ناراحتی نداره

اخه من هیچ کاری بهش نداشتم خیلی بی علت اینکاررو کرده میتونست بلاکم کنه خیلی بهتر از این کارش بود

یه فروردینی بی حوصله

وا مگه زوره واسم مهم نيست اصلا همونطوري كه اون هايدن ميكنه واسش مهم نيست منم واسم مهم نيست هايد كنه نكنه 

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
هیچی یواشکی میرم با یه پیج دیگه نگاه میکنم😂😅 وااای یکی منو هاید کرده بود تو فامیل با پیج خواهرم ...

خیلیم مهم نیست ک استوریاش چیه ولی ای کاش بلاکم میکرد ولی اینکاررو نمیکرد

یه فروردینی بی حوصله

هیچی یواشکی میرم با یه پیج دیگه نگاه میکنم😂😅 وااای یکی منو هاید کرده بود تو فامیل با پیج خواهرم ...

كاش نميگفتيد الان ذوق ميكنه ميگه چه پيگيرمه

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...