2777
2789
تازه کاره ؟ چقد طول میکشه تا از تازه کاری در بیای ؟ من دوس دارم برم یاد بگیرم اما میترسم مشتری پیدا ...

نه تازه کار نیست اتفاقا توی لمینت خیلی وارده،ماچون ۳نفریم میاد خونه برامون انجام میده تمام مشتریاش کاشتشونو ریموو کردن لمینت کردن عالیه لمینت

کاربری ۹۷،مدتی نبودم تو سایت دلم برا دوستام تنگ‌شده ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تازه کار نیست اتفاقا توی لمینت خیلی وارده،ماچون ۳نفریم میاد خونه برامون انجام میده تمام مشتر ...

خوب منظورم اینه میدونی ادم چقد طول میکشه از تازه کاراییو...در بیاد ؟ و چه جوری مشتری پیدا کنه اوایلش چون همه سالن ها میزنن با مشتری ناخن کار میخوایم 

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
خوب منظورم اینه میدونی ادم چقد طول میکشه از تازه کاراییو...در بیاد ؟ و چه جوری مشتری پیدا کنه اوایلش ...

خب دیگه بستگی داره چقد کارکنی باید زرنگ باشی مشتری جذب کنی هرچی مشتری بیشتر باشه وارد تر میشی

این کارا بازار گرمی زیادی میخواد و زبون چرب و نرم

باید انقدر رو‌ناخن خودت یا خواهرت کارکنی تا تمام لم هاش دستت بیاد،وقتی یک نفر بیاد پیشت و راضی باشه کم‌کم بقیه هم میان

کاربری ۹۷،مدتی نبودم تو سایت دلم برا دوستام تنگ‌شده ♥️