2777
2789
عنوان

از شر موای وزتون خلاص بشید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 114 پست
سلام خوشگل خانم  کراتین کردی موهات ریزش پیدا نکرد؟

عه سلام عشقم. کراتینه و احیا انجام دادم نه اصلا

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ببخشید دیگه عکس قبلو نگرفتم خب نخرین عزیزان ای بابا اومدم بگم خوبه یکی میگه تبلیغه یکی میگه عکس قبل ...

مرسی عزیزم

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی دوس دارم ولی قیمتش بالاس اگه تا چهارصد بود انجام میدادم  ولی گرونه

اگه بخوای حساب کنی کلی پول اتو ی مو و پول برق و مقدار وقت و ماسک های جانبی پوست همون مقدار میشه

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
تا حالا ویرایش نکردم نمیدونم چطوریه ...یه لحظه موقع ارسال دیدم برگشت زدم دیدم رفتم 😭

عزیزم وقتی کامنت میذاری سمت راست پایین سه تا نقطه هست. اونو بزنی گزینه ویرایش پست میاد

🍀برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم صلوات🍀
این اسپری برای وزی موهست؟ 

اره..ارایشگاه ها ازش استفاده می کنن برای بعد رنگ مو و سشوار کشیدن

❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤
میخام برم ولی بعضیا میگن ریزش میاره دودل شدم مرسی عزیزم 

اره باید موادت آمریکایی باشه. اقایی که برام انجام داد خودش میخره میاره از اون ور