2777
2789
عنوان

خسیس ترین یا کثیف ترین فردی(ازنظر رعایت بهداشت) ک میشناسید😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 67 پست
تو یه مهمونی شلوغ از فامیلای شوهرم بودیم برام چای اوردن دیدم روش جای رژ لب مونده نخوردم😷البته قبلش ...

خيلي بده ك بعضيا با آب خالي ميشورن استكانو😣😣

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

و من نیز

صداقت#  

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه نفر اومد کف اشپزخونمونو پارکت کنخ ....دیدم خلطشو انداخت تو ظرفشویی بیشعور تا یه ماه وایتکس میزدم ...چون گیر کرده بود

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
آره من همیشه درگیر این بودم آخه یبار ینفر ی چیزای عجیبی از تک تک اعضای خانواه شوهرش گفت بچه ها گفتن ...

این یه قانونه اینجا😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
یه بنده خدا دختر پنج سالشو پوشک میبنده هیییچ با دستمال مرطوب فقط پاک میکنه بیچاره بچه عفونت گرفته، ا ...

دختر5ساله ک بزرگه چرا پوشکش میبنده

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
یه نفر اومد کف اشپزخونمونو پارکت کنخ ....دیدم خلطشو انداخت تو ظرفشویی بیشعور تا یه ماه وایتکس میزدم ...

اووووووف😵😵😵😵

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
خيلي بده ك بعضيا با آب خالي ميشورن استكانو😣😣

تهش میشه ابروریزی که برات تعریف کردم😕😑😑😑

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

ما همه لباسامونو هر چیییی باشه میریزیم تو ماشین آخرش ب زور درشو میبندیم یادمون میفته ی لنگه جوراب باقی مونده دوباره  عملیاتو تکرار میکنیم 

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶

دمپایی دسشوییمونم همیشه خیسه 

هیچ کس گردن نمیگیره 

تهش میشه ابروریزی که برات تعریف کردم😕😑😑😑

دقيقا😂

ادم ديگه ميترسه خونه اون ادم چاي بخوره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دختر خاله ام دلت نمیخواد بری خونه اش کف خونه غذای یه هفته هست  ظرف ادویه هاش چربه انقد که به ...

واااای مگه میشه ینفر انقدر کثیف شاغله وقت نداره یا بیکاره حال نداره تمیز کنه

دمپایی دسشوییمونم همیشه خیسه  هیچ کس گردن نمیگیره

آقا دمپایی توالت ماهم هنیشه خیسه ولی من خودم گردن میگیرم بدم میاز ازدسشویی بیام باید پام و بشورم شوهرم بدش نمیاد ولی ی دمپایی اضاف گذاشتم برا مهمون