2777
2789
من یه هفته به پری بس ک تهوع داشتم بتام ۷۲ونیم بود توسونو ک اصلادیده نشده گفت تازه نطفش بسته شده در ح ...

چه جالب تازه من یه هفته از موعدمم گذشته بود هی میگفتم نه بابا نیستم.بعد دیروز آزمایش دادم بتام ۱۱۷۹بود

ميشه علايم توبگي،اخه منم علايم دارم🤦

هفته اول تخمکگذاری دردای خفیف پهلو داشتم کم کم درد سینه شروع شد درد سینم سمتی که به زیر بغلم نزدیک خیلی درد میکرد ولی نوک اصلا درد نمیکنه. دردای پهلوم همچنان ادامه داره ولی خفیف، بعد معدم بهم ریخت درد میگرفت یهو انگار اسید ریختن تو معدم میسوخت الانم ادامه داره... روز موعد گلاب بروتون بیرون روی گرفتم اون خوب شد دیگه باز سرم سنگین شده بود و درد عضله پا کتف دست داشتم شبا پادرد و زانو درد میاد سراغم ... یک روز بعد موعدم تنگی نفس اومد سراغم اینم قوز بالاقوز شد... فقط چیزی که برام عجیب بود من همیشه یه هفته قبل موعدم دردای قاعدگی شدید داشتم مخصوصا کمردرد شدید که این دفعه خیلی خفیف بود دیگه کم کم به شک افتادم.

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خنگ بودم هر وقت از موعد پری میگذشت و دلدرد و کمردرد داشتم میرفتم زیره و تخم شوید و گرمیجات میخوردم . اصلا نمیفهمیدم شاید باردارم و اینها باعث سقط میشه.

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
فداتم مهربون من ی چک بیبی زدم یک ساعت بعدش خط دوم ک مربوط ب مثبت شدنه بارداری هس ظاهر شد ینی مثبت یا ...

امکانش زیاده که مثبت باشه ولی خب یکی دو روز صبر کن دوباره بی بی بزن 

انشالله بارداری 

انواع درد ها رو داشتی من از اول تا الان فقط درد زیر شکم

آره... الانم نوبتی همه ی اینا میاد سراغم 😅

مترسم از روزی که ویار بیاد سراغم🤢

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
هفته اول تخمکگذاری دردای خفیف پهلو داشتم کم کم درد سینه شروع شد درد سینم سمتی که به زیر بغلم نزدیک خ ...

من الان همه علایم شما رو دارم.سینه هام.قسمتی که انگار قلب یهو میگیره

همش خسته ام

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
امکانش زیاده که مثبت باشه ولی خب یکی دو روز صبر کن دوباره بی بی بزن  انشالله بارداری

خداکنه تنبلی دارم اخه ۴ ساله اقدامم البته واسه بچه دوم انشالله شمام ب خواسته ی دلت برسی ممنون ک کمککردی 

تورا به خاطر دوست داشتن دوست می دارم ...
من ۵ رور به موعدم بی بی روم هاله انداخت روز بهد از موعد هم ازمایشم مثبت شد الانم ده هفتمه

من همون شب اقدام وحشتناک تخمدان راستم دردميکردوتوسونوکه ظهرش رفته بودم يه فولي24داشتم توتخمدان راستم،تاشب دردش خيلي زيادشد،شبشم حين اقدام دردداشت ولي بعدش هيچ دردي نداشتم وازصبح فرداش دردسينه والان يه هفته ست سردرد شدم،نفاخ،شکمووووووو.....ميشه نظربدين که چمه؟

زندگي ترکيب شادي باغم است،دوست ميدارم من اين ترکيب را،گرچه ميگويندشادي بهتراست،دوست دارم گريه بالبخندرا