parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2336 عنوان رول دارچینی 208 بازدید | 28 پست چرا رول دارچینی هام زیرش سوخت؟؟؟😢😢😢کلی زحمت کشیدم براش با توستر پزیدم کلی حرص خوردممممم😭😭😭😭 برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰 1399/01/26 | 21:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2336 فدا سررررت🍉 😭😭😭😭 برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36317 دما زیاد بوده Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
راضیه1366 عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 12738 درجه رو کمتر میکردی. من هر وقت چیزی میذارم مدام نگاش میکنم
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2336 برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
راضیه1366 عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 12738 دما زیاد بوده ماریا جان من خمیر مایع رو همیشه مثل شما تو شیر گرم و شکر میریزم. ولی اصلا پف نمیکنه.
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36317 ماریا جان من خمیر مایع رو همیشه مثل شما تو شیر گرم و شکر میریزم. ولی اصلا پف نمیکنه. احتمالا خراب شده تو اب گرم بریز ازین به بعد. شاید هم دمای شیر بالاست. Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2336 دما زیاد بوده همش خاموش میشه توسترم باید تند تند دما رو ببرم بالا حواسم بووووود 😭😭😭 برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2336 ماریا جان من خمیر مایع رو همیشه مثل شما تو شیر گرم و شکر میریزم. ولی اصلا پف نمیکنه. خمیر مایه منم تو شیر عمل نیومد ولی تو اب ولرم عمل اومد برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36317 همش خاموش میشه توسترم باید تند تند دما رو ببرم بالا حواسم بووووود 😭😭😭 همون دیگه دماش تنظیم نیست یه سرویس کار بیار درست کنه انقدر اذیت نشی Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
راضیه1366 عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 12738 احتمالا خراب شده تو اب گرم بریز ازین به بعد. شاید هم دمای شیر بالاست. گرماش باید در چه حد باشه؟؟؟تازه خریدم که 🙁
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2336 همون دیگه دماش تنظیم نیست یه سرویس کار بیار درست کنه انقدر اذیت نشی اخه تازه خریدمش یعنی خرابه؟؟؟؟؟ برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
راضیه1366 عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 12738 همش خاموش میشه توسترم باید تند تند دما رو ببرم بالا حواسم بووووود 😭😭😭 خاموش نمیشه المنتاش از حالت قرمزی در میاد مثله آف شدن میمونه. ولی گرماش کم نمیشه.