2777
2789
عنوان

بچه نق نقو

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 25 پست

بچه دایی من همین طور بود مامان باباش هر وقت بهونه میگرفت  هر چی میخواست بهش میدادن خیلی بد شده بود واقعا خود زنداییم میگفت کم محلش کردم فقط ی روز از صبح تا عصر جیغ زد هیچ واکنشی نشون ندادم 

می دونم خیلی بدم خدا منو بکشه    

خدانکنه دیگه نزن حواست باشه اونم انقد خونه می مونه حوصلش سرمیره طفل معصوم

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرگرمی میخواد  من توی این سن گذاشتمش مهد در حد ۲ ساعت که بره بازی کنه  حالا شما مهد که ن ...

تاثیر مثبتی داشت مهد کودک؟ یچه منم ۲۲ماهشه خیلی جنب و جوش داره . دوست دارم بزارم مهد انرژیش تخلیه بشه 

پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق
وقتی نمیتونه حرف بزنه و دایم جیغ میزنع و اصلا نمیفهمه چی میخای ینی چی اونجا چیکار کنیم😐

کم محلی و ارامش گاهی کارسازه پسر خودم همین اللن داره بهانه میکنه منم دارم کار خودمو میکنم اولا خیلی بالو پر میدادم الان کم محلی میکنم میبینه گریه اش بی فایدست میخوابه یا فازش کلا عوض میشه گاهی زیاد از حد گریه کنه طولانی بشه یه دل سیر که گریه کرد میرم بغلش میکنم اروم میشه در کل ارامش لازمه برا بچه داری من خودمم گاهی کارخرابی کنه از کوره در میرم ولی روش سکوت و بی محلی بهتر جواب میده تا خشونت

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...
کم محلی و ارامش گاهی کارسازه پسر خودم همین اللن داره بهانه میکنه منم دارم کار خودمو میکنم اولا خیلی ...

اخه وقتی جیغ میزنه کیره رو مخم دلم میخاد فقط ساکت شه برا همین نمیزارم زیاد گریه کنه و زود بغلش میکنم ساکت شه 😕😕

اخه وقتی جیغ میزنه کیره رو مخم دلم میخاد فقط ساکت شه برا همین نمیزارم زیاد گریه کنه و زود بغلش میکنم ...

منم اولش اونجور بودم الان سه ساله شده دیگه گاهی خیلی میره رو مخم منم خسته میشم واقعا و نگرانم لوس بشه اکه شور چیزیو در بیاره محل نمیدم یه چند دقیقه تا ارومتر بشه و بدونه گریه کاریو درست نمیکنه در عوضش بعدش کلی نازشو میکشم که بدونه دوسش دارم و اروم بشه 

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...
تاثیر مثبتی داشت مهد کودک؟ یچه منم ۲۲ماهشه خیلی جنب و جوش داره . دوست دارم بزارم مهد انرژیش تخلیه بش ...

بله من خیلی راضی بودم و هستم . البته واسه بچه توی این سن خیلی باید با وسواس مهدو انتخاب کنی . حتما کلاسای سنین مختلف جدا باشه . مربی و بخصوص خود مدیر رو زیر نظر بگیری .  بعلاوه اینکه خیلی به تدریج جدا بشی ازش که نترسه. من ۴ روز نشستم توی مهد . بعد از ۱۰ دقیقه شروع کردم تنهاش گذاشتن . مثلا میرفتم بستنی میخریدم سریع میومدم دنبالش به تدریج زیاد کردم . 

از همون اول کلی دوست پیدا کرد و خیلی روحیه اش شاد شد . علاقه به بازیهای گروهی پیدا کرد و  مستقل شده.

بله من خیلی راضی بودم و هستم . البته واسه بچه توی این سن خیلی باید با وسواس مهدو انتخاب کنی . حتما ک ...

خیلی ممنونم از توضیحاتتون .بچتون چند ساله بود مهد گذاشتید؟

پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق