2821
2789
عنوان

عقد جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 67 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

طرف خونه مادرش نمیره. بخاطر کرونا.. بالخره جمعیتی ک هستن... فرقی نداره با عروسی خیلی.. مهم جمعیته&nb ...

دیگه عقده هیچی نگیم ان شالله خوشبخت بشند . مهمونی وعقد فرق داره جشن و مراسم بعدش نگیرن مهمون دعوت بشه دیگه مجبوریه توکل برخدا. 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
آخه نقره هم گرونه الان پولش نیست. منم برای چشم وهم چشمی نمیخام بندازم میگم آخه تومجلس برالباس مجلسی ...

یه استیل بخر ارزونتره

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
فقط من فروختم جاری اولیم هنوز همه طلاهاشوداره 

خب شما برا چی فروختی فروختی یه چیزی بخری کمک شوهرت باشی

اگه اونام واقعا به فکر شوهراشون باشن تو شرایط سخت مجبور میشن بفروشن 

زشت نیس هیچی نداشته باشم طلا؟ 

نه بابا کجاش زشته؟ زشت جاریته😂

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

من جاریم همیشه ماشاللا بالاز یک کیلو طلا بهش اویزونه

من همیشه یع حلقه و نهایتا یه دستبند زنجیری

این سلیقه ماست

اما اگه فکر میکنی بنا به رسم خانوادگی همسرت ممکنه حرف و حدیثی براتون پیش بیاد یه هزینه کن و یه سرویس خوشکل استیل بخر

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز