2777
2789
یه روزم زن پسرت میگه خانوادت رو مخن...

مثلا شوخیای بی مزه میکنن مخصوصا یکی داداشاش یا راحت فحش میدن یا یکی جاریام همش دنبال حرف و حدیث چرت و پرته من ازین اخلاقا بدم میاد حتی شوهرمم بذش میاد

بعد از قطع رابطه مخصوصا اگر بدون بحث و دعوا بی احترامی ازسمت خونواده همسرت باشه، خیلی تو زندگیت آسیب ...

شوهرم فقط مامانش براش مهمه اینا ناتنی ان براش اصلا مهم نیستن ولی میترسم حرف و حدیثایی ک میزنن تو زندگیمون تنش درست کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم فقط مامانش براش مهمه اینا ناتنی ان براش اصلا مهم نیستن ولی میترسم حرف و حدیثایی ک میزنن تو زند ...

قطعا درست میکنه، رفت و امدتو کم کن، باهاشون شوخی نکن، گرم نگیر، اما قطع رابطه نکن

قطعا درست میکنه، رفت و امدتو کم کن، باهاشون شوخی نکن، گرم نگیر، اما قطع رابطه نکن

اخه شوهرم خیلی عاقله اینجوری نیست پی حرفای پشت سرو بگیره ولی بازم میترسم

بعدم مدام این مسئله رو به شوهرم میگم اخه هنوز عروسی نکردیم بعد میگ منک بهت گفتم برام مهم نیست این موضوه و قط رابطه میکنم بخاطرت ولی خیلی داری حساسیت نشون میدی 

بعدم مدام این مسئله رو به شوهرم میگم اخه هنوز عروسی نکردیم بعد میگ منک بهت گفتم برام مهم نیست این مو ...

کم یعنی ماهی یک بار یه شام برو و بیا، زیاد صحبت نکن، بالبخند جواب بده، شوخی نکن.... از الان که عقدی اینطور رفتار کنی بعدا همینطور عادت میکنن و ازت انتظار گرم گرفتن و اینا ندارن، وقتی بهت بدی نکردن روا نیست که یهر ازشون ببری، رو رفتارت کارکن بتونی سرسنگین بشی، بد خونواده همسرتو هی پیشش نگو، اینجوری براش عادی میشه و اگه خدای نکرده یه روز واقعا بدکنن بهت دیگه شوهرت پشتت درنمیاد، یکم سیاست به خرج بده