2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه مهریه حق عروسه نظر خانوادش مهمه خونه وظیفه شماست عروسی همینطور میتونید اعمال نظر کنید ولی مهریه ...

خب کل جهیزیه سمت پسره

اینم از  رسم ما

دختر چیزی نمیخواد بگیره

عجب کی گفته اون وقت هر دو طرف مهم

شما خواستگاری رفتی  ودرخواست کننده هستید ایشون نامه فدایت شوم برات نفرستاده که !!! پس باید مهریه طبق نظر ایشون باشه وشماتابع شرایط معقول عروس وخانوادش باشید

عجب کی گفته اون وقت هر دو طرف مهم

با عروس خانم صحبت کنید و خودتون به یه توافقی برسید که نه غیر منطقی باشه و نه با عرف خانواده هاتون خیلی مغایرت داشته باشه ، قبل از جلسه رسمی هم خودتون دو نفر موضوع رو با خانواده ها مطرح کنید و تمومش کنید که هر دو طرف پدر و مادرها هم در جریان باشن تا خدای نکرده جلسه خواستگاری رسمی ، شبیه خرید و فروش و چونه زدن نشه که درست نیست 

خب کل جهیزیه سمت پسره اینم از  رسم ما دختر چیزی نمیخواد بگیره

متوجهم ولی میگم کلا نباید رسم خودتون رو غالب کنید

عرف و شعور میگه مهریه رو باید طبق رسم عروس پیش رفت حالا میشه میزانش رو کم کرد یا هر چی

ولی اینکه سکه باشه یا پول نقد باید رسم اونا باشه

متوجهم ولی میگم کلا نباید رسم خودتون رو غالب کنید عرف و شعور میگه مهریه رو باید طبق رسم عروس پیش رف ...

😔

تو فامیل هیچکی سکه و... نزده

همه پول میدن

ولی همه جهیژیه با پسر

جهار وظیفه شرعی وقانونی خانواده دختر نیست باید ی برای دادنش وجود نداره ولی مهریه پشتوانه قانونی داره

پس بدبخت پسرا

جهزیه بدن مهریه هم بدن

خوب معلوم ازدواخ کم میشه

کسی جرات نمیکنه بره جلو

😔 تو فامیل هیچکی سکه و... نزده همه پول میدن ولی همه جهیژیه با پسر

ببینید ازدواج یه معامله نیست ، فقط در مورد مهریه اگر حساسیت زیادی وجود داره به خاطر مسایل پشتوانه بودن و اتفاقاتی که ممکنه بعدها پیش بیاد یا نه 

و در خصوص جهیزیه هم اگر دو خانواده با کمک هم و وسایلی رو که واقعا لازمه تهیه کنن خب خیلی خوبه 

اگر قراره به این فکر بشه که جهاز ببرم و دو فردای دیگه عروس بره مهریه اش رو بزاره اجرا ، اگه واقعا اونقدر شناخت و تفاهم وجود نداره که .... هیچی من حرفی ندارم 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز