2789
عنوان

دیروز جاریم اومد خونم و هر چی دلش میخاست گف

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 52 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم چقد حرف من میتونه کمکتون کنه ولی امتحانش ضرر نداره: میگن وقتی کسی سعی میکنه آزارت بده اول باید ببخشیش و حس بدی که نسبت بهش داریو از بین ببری و بعد براش دعاهای خوب کنی.دعاهای خوب کردن در حق اون اولا شرشو ازت کم میکنه و دوما اون خوبی به زندگیه خودت برمیگرده💙🌼🍀

تو رو خدا اسمتو بگو😅عکس خودته پرو؟

چرا ؟اره خودمم

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر
انگاری شناختمت میشه بگی چن سالته؟

۲۱

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر
حله 😂😂🤣🤣🤣

چیشد؟

دفع_شر_آدم_مزاحم#  

مجرب مجرب 👌👌

اگر کسی به هر نحوی مزاحم آبرو و آرامش زندگی تون شده، دعای  زیر رو زیاد بخونید، مخصوصا بعد از نمازهاتون

اللهُمَّ اِنَّکَ لا یَکْفِی مِنکَ اَحَد و اَنتَ تَکفِیُ مِن کُلِّ اَحَدَ مِن خَلقِکَ فَاَکفَنی شَرُّ (و در آخر دعا اسم شخص مزاحم رو بیارید)

خدایا شر این آدم رو از سر زندگیم باز کن🙏

@mojeze_shokr_gozAri

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

البته من تو همه تاپیکا هستم عجیب نیس منو بشناسی😂

هیچی عزیزم

واا