2777
2789

۴۰ قانونش رو دوست داشتم...و الا از موضوع داستان خوشم نیومد!حرفای جالبی درباره خود آدم و خدا میزد توی قانوناش ک انگار آدم خودش اونا رو میدونست اما تا حالا عمیقا فکر نکرده بود درباره اشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خوندمش به نظرم اصلا کتاب جالبی نیومد، نمیدونم چرا یهو اسم در کرد اصلا کتاب قوی و خوبی نبود 

بله همینطوره، درموردبیان عشق اغراق کرده ویجورایی فرهنگ غربی رومیخوادالقاکنه مخصوصاً ارتباط اللا وعزیززاهارا😕

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
۴۰ قانونش رو دوست داشتم...و الا از موضوع داستان خوشم نیومد!حرفای جالبی درباره خود آدم و خدا میزد توی ...

کتابه چهل قانون؟؟؟؟ از کیه؟

be for god be king  👑 
۴۰ قانونش رو دوست داشتم...و الا از موضوع داستان خوشم نیومد!حرفای جالبی درباره خود آدم و خدا میزد توی ...

آره دقیقاً منم قانونای شمسوخوشم میادانگارآدم تاحالابهشون باجدیت فکرنکرده

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

بلندیهای بادگیر 

من پیش از تو 

من پس از تو 

دختری که رهایش کردی

خودت باش دختر 

غرور و تعصب 

مادام کاملیا

ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد 

جز از کل 

سال بلوا

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃
بله همینطوره، درموردبیان عشق اغراق کرده ویجورایی فرهنگ غربی رومیخوادالقاکنه مخصوصاً ارتباط اللا وعزی ...

من ازون دید نگاهش نکردم چون به هرحال نویسنده اش ایرانی نیست و قرار نیست طبق فرهنگ ما بنویسه خیلی از کتابای قوی و عالی توی دنیا ممکنه هیچ سنخیتی با فرهنگ ایرانی نداشته باشن اما کتاب فوق العاده ای هم باشن این کتاب یه نظر من ضعیف بود درمورد صحت مسائل تاریخیشم شک و شبهه زیادی هست

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
من ازون دید نگاهش نکردم چون به هرحال نویسنده اش ایرانی نیست و قرار نیست طبق فرهنگ ما بنویسه خیلی از ...

بله درسته بافرهنگ ایرانی هیچ سنخیتی نداره اما توایران یک کتاب خارق العاده معرفیش میکنن امادوس دارم سینوهه روبخرم اماخیلی گرونه شایدم برامن گرونه 😄😁

بله درسته بافرهنگ ایرانی هیچ سنخیتی نداره اما توایران یک کتاب خارق العاده معرفیش میکنن امادوس دارم س ...

به نظر من که جالب نبود، من بعد از ملت عشق صدسال تنهایی رو خوندم اصلا تفاوتش به نظرم زمین تا آسمون بود هرچند اصلا نویسنده هاشو نمیشه مقایسه کرد اما خب بستگی به توقع آدم از کتابم داره شاید چون عاشقانه اس مورد توجهه. 

سینوهه کتاب خوبیه اگه نخوندی میتونی از کتاب خونه امانت بگیری تو نمایشگاه ها تخفیف میزنن اگه خیلی دوسش داری میتونی کم کم پس انداز کنی بخریش

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 

راستی اسی😅

کتابی بخون ک درگیرت کنه...

مثلا من با ملت عشق زیاد حال نکردم ینی خوشم اومدا استفاده کردم از ی سری جاهاش اما خب درگیرم‌نکرد ینی فراموش کردم مطالبشو! اما کتاب اثر مرکب رو هر روز توی زندگیم باهاش روبرو میشم و فک میکنم بهش و اثر زیادی در زندگیم داشت.

مثلا کتاب آیینه از محمود دولت آبادی اصلا از ذهنم پاک نمیشه...کتاب صوتیش رو توی اپلیکیشن کتابراه گوش دادم و واقعا صدای گوینده اش و داستانش خیلی تحت تاثیرم قرار داد...

2790
2778
2791
2779
2792