2777
2789
عنوان

بی بی چک

192 بازدید | 22 پست

سلام ۳ روز پیش بی بی زدم بعد یک ساعت حاله انداخت کم

امروز صبح زدم دوباره بعد ۵ دیقه همونجور حاله کم انداخت کسی بوده اینجوری بوده باشه بی بی چکش بارداره بوده باشه؟

علائمم هم ورم سینه درک نوک سینه تکرر ادرار خوابالودگی ترشح درد خفیف زیر دل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم بعد ۴ روز تاخیر بعد ی ساعت حاله محو انداخت فرداش زدم درجا و پررنگ تر انداخت

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
حالش خیلی کمه تو عکس نمیوفته اصلا😔

احتمال بارداری هست چند روز وایستا دوباره بزن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من هنوز تاخیر ندارم یه روز مونده ب پریودم

حتما بارداری واسه من بعد ۴ ردز اینجوری شد .قرص خوردی ؟کیست داری؟

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
نه قرص اینا هیچی فولیک اسید فقط ولی کیست شکلاتی همون اندومتریوز کوچیک ۲۸ میلی دارم

انشاالله ک بارداری وایستا دو س روز از پری گذشت بزن