misbehzadi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 440 عنوان بی بی چک 192 بازدید | 22 پست سلام ۳ روز پیش بی بی زدم بعد یک ساعت حاله انداخت کمامروز صبح زدم دوباره بعد ۵ دیقه همونجور حاله کم انداخت کسی بوده اینجوری بوده باشه بی بی چکش بارداره بوده باشه؟علائمم هم ورم سینه درک نوک سینه تکرر ادرار خوابالودگی ترشح درد خفیف زیر دل 1399/01/26 | 11:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27490 عکس لطفا در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
جنسیس عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 من بودم بعد ۴ روز تاخیر بعد ی ساعت حاله محو انداخت فرداش زدم درجا و پررنگ تر انداخت خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
misbehzadi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 440 من بودم بعد ۴ روز تاخیر بعد ی ساعت حاله محو انداخت فرداش زدم درجا و پررنگ تر انداخت من هنوز تاخیر ندارم یه روز مونده ب پریودم
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27490 حالش خیلی کمه تو عکس نمیوفته اصلا😔 احتمال بارداری هست چند روز وایستا دوباره بزن در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
aydajooon عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 4826 اگه ۳روز پیش هاله انداخت الان باید پررنگ تر باشه پس .صب کن تاخیر پریودبت خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
arameshm عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 21652 باید صبر کنی بعد موعدت بزنی الان چون دیر افتاده نمیشه مطمئن بود من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
جنسیس عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 من هنوز تاخیر ندارم یه روز مونده ب پریودم حتما بارداری واسه من بعد ۴ ردز اینجوری شد .قرص خوردی ؟کیست داری؟ خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
misbehzadi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 440 حتما بارداری واسه من بعد ۴ ردز اینجوری شد .قرص خوردی ؟کیست داری؟ نه قرص اینا هیچی فولیک اسید فقطولی کیست شکلاتی همون اندومتریوز کوچیک ۲۸ میلی دارم
جنسیس عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 نه قرص اینا هیچی فولیک اسید فقط ولی کیست شکلاتی همون اندومتریوز کوچیک ۲۸ میلی دارم انشاالله ک بارداری وایستا دو س روز از پری گذشت بزن خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
misbehzadi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 440 انشاالله ک بارداری وایستا دو س روز از پری گذشت بزن میگم الان بی بی و نگاه کردم پر رنگ تر شده ۴۹ دیقه گذشته