2777
2789
عنوان

سوال شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا

سواد داری عزیزم؟ اون بالا رو بخون نوشته در خانه بمانیم 

فارسی نوشته

شما ها که اهل خدا و اعتقاد و نجس و پاکی هستین اگر باعث انتقال بشین یه نفر مریض بشه مشکلی پیش بیاد گردن شما هست، اون پرستارای بیچاره چ گناهی کردن. چند صباحی تو خونه بمونین ب خدا آسمون ب زمین نمیاد

فقط جایی که یقین به نجاست دارند رو تطهیر کنند.هر جایی که شک دارند و بی اطلاعند پاکه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
واقعا خیلی حس بدیه

یه بچه تو خونه ما رفت جیش کرد اومد دستاشو توروشویی شست من ابله هم صابون مخصوص صورتمو گذاشته بودم اونجا برداشت بود بااون دستاشو شسته بود درحالی که مایع کنارش بود بعدمن رفتم دشوری دیدم اوضاع خطریه یه مقدار عصبی شدم وشستم همه جارو اومدم صابونو دیدم دیگه سکته رو زدم واون ادم سابق نشدم

سواد داری عزیزم؟ اون بالا رو بخون نوشته در خانه بمانیم  فارسی نوشته شما ها که اهل خدا و اعتقا ...

عرزیزم دیگه تموم شد امروز همسرم باید میرفت داروخونه شیر خشک واسه دخترم بگیره تعریف میکرد که همه مغازه ها باز مشتری داخل مغازه بعضیا حتی ماسک هم نداشتن دیگه کی راعایت میکنه

سواد داری عزیزم؟ اون بالا رو بخون نوشته در خانه بمانیم  فارسی نوشته شما ها که اهل خدا و اعتقا ...

چی میگی شما؟

چرا الکی بقیه رو قضاوت میکنی. فقط داداشش و دخترش با خانومش اومدن خونش براش لوازمی که لازم داشته اوردن شوهرش خونه نبوده

اصلا خوشم نیومد اه

واقعا میتونم بگم متاسفم  کاملا سطح فرهنگ و شعورت رو رسوندی

والا بیشعور و نفهم تویی، کسی اگر شعور داشته باشه میتونه موقعیت رو درک کنه خاک بر سر آدم های نفهمی مثل تو امیدوارم زودتر فدای سر پزشکان و پرستارا بشی، حمال