2789
عنوان

تهمت زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 25 پست
واسه خودمم خیلی غیر عادیه نمیدونم تا حالا. کاری نکردم ک ب چیزی شک کنه یا ناراحتش کنم 

متاسفم واقعا سخته.  شاید خودش یه کاری کرده یا گذشته ی خوبی نداره  واین چیزا رو زیاد دیده که انقدر بی پروا بهتون بی احترامی میکنه

مرد ک نباید ب خانوم خونه اش بد دل باشه جدا دنبال درمان مسئله باش

قبلا اینجوری نبود حتی تهمت زد بهم ک من بایکی از فامیلا ی خودش ن ارتباط دارم ب مادر شوهرم گفتم اونم حسابی بهش توپید وگفت واقعا داری تهمت میزنی ک دیگه ول کرد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متاسفم واقعا سخته.  شاید خودش یه کاری کرده یا گذشته ی خوبی نداره  واین چیزا رو زیاد دیده ک ...

قطعا کسی ک چیزی تو کارش نیست نمیترسه منم اصلا نمیترسم وهمیشه یه لبخند تلخ میزنم ولی دلم نمیخاد ذهن پسرم درگیر حرفای چرت پدرش بشه 

خوب با این حساب خودش مشکل داره از لحاظ روحی منظورمه بایدبامشاور صحبت کنی اگه بیاو باهات ک بهتره ممکنه توی بچگیش چیزی دیده ک توذهنش رفته،یا ترس از دست دادن شماروداره.چون متاسفانه خیانت هم زیاده میترسه ازدستت بده.میگن یک راه اینه ک خودت رو بهش ثابت کنی خیلی روباش.گوشیت نرم افزارا رو برااونم نصب کن محبت کن بهش بگو تا تورودارم دیگری ب چ دردم میخوره وازاین ترفندا ببین جی میشه

خوب با این حساب خودش مشکل داره از لحاظ روحی منظورمه بایدبامشاور صحبت کنی اگه بیاو باهات ک بهتره ممکن ...

عزیزم من دوتا خط دارم ک هردو شماره ب اسم شوهرمه چیزی برای پنهان کاری ندارم البته ناگفته نمونه یه وقتایی ب شوخی حرفایی رو زدم ک نباید میزدم اون الکی حساسه هیچ وقت از گذشته اش برام نگفته ولی کلا از یکی از فامیلاشون چیزای بدی شنیده ک میخواد نتیجه اش رورو من پیاده کنه یکی دیگه گناه کرده ب شوهرش خیانت کرده هی میاد میگه من اگه جای شوهر فلانی بودم تیکه تیکه اش میکردم این زن رو باید سر ببری لز این حرفا منم چون چیزی در خودم نمیبینم پس ناراحت نمیشم 

عزیزم من دوتا خط دارم ک هردو شماره ب اسم شوهرمه چیزی برای پنهان کاری ندارم البته ناگفته نمونه یه وقت ...

همینه متاسفانه چون زیادهست وادم افرادی میبینه ک اصلا اهلشم نبودن این سمت رفتن بدبین میشه.ب نظرم خیلی خودت بهش نزدیک کن تا میتونی محبت س ک س.وهمه چی باهاش یه دل باش نزار شک رابطه اتون خراب کنه.خیلی ها هزارکارمیکنن بازم زندگی شون تو چنگ دارن اونوقت توشدی اش نخورده ودهن سوخته.دعا میکنم برای ارامشت.

همینه متاسفانه چون زیادهست وادم افرادی میبینه ک اصلا اهلشم نبودن این سمت رفتن بدبین میشه.ب نظرم خیلی ...

فدات تا ابد ترسی ندارم چون میدون تو این نطر خیلی پاکم خودم رو تو این زمینه باور دارم خیلی محبت کردی عزیرم 

اختیارداری گلم.از قدیم گفتن طلا ک‌پاکه چ منتش ب خاکه.واقعا میدونم ترسی نداری چون پاک هستی اما ب هرحال ناراحت میشه ادم وقتی کسی بهش بد دل باشه اما توهم با وضع جامعه وب قول خودت بااتفاقی ک‌تو اشناافتاده بهش حق بده نگران عشق وزندگیش باشه سعی کن با توکل ب خدا وارامش دوباره یه دل بشین باهم .موفق باشی

اختیارداری گلم.از قدیم گفتن طلا ک‌پاکه چ منتش ب خاکه.واقعا میدونم ترسی نداری چون پاک هستی اما ب هرحا ...

ممنونم ک انقد خوبین ب همه خوبی ها  برسین شبتون پر ای ارامش