2777
2789
عنوان

نگار ركني

| مشاهده متن کامل بحث + 21016 بازدید | 56 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عکسای خفنش چیان مثلا؟

مثلا همینجوری عکس اخر پیجش بی مناسبت شوهرش1000تا گل رز گرفته مثل بقیه هم نیست تبلیغ کنه که بگیم پولشو نداده فکر کنم واقعا میخره

هر انگشتش انگشتر داره

همزمان چهارتا گردنبند سنگین

به نظرم فقط خوشبحال صدف بیوتی.تامام

عوض شدم!!آدمی دیگر شده ام با کوله باری از تجربه...                با زخم هایی عمیق..با شکست هایی پر درد...                         دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند آسان مرا مال خود کند...     دیریست از خداحافظی ها غمگین نمیشوم.. ‌                             به کسی تکیه نمیکنم و از کسی انتظار محبت ندارم...                  خودم بوسه میزنم بر دستانم،سر به زانوهایم میگذارم و خودم سنگ صبور خودم میشوم....                                                    حس خوبیست..‌.!!                                                                اینکه خودت همه کَسِ دنیای خودت باشی.....!!!
Negar_rokni_real

وای مادر اینا چیا دنبال می‌کنی نت رو هم هدر میکنی،⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩ ایشالا خدا بیشتر از اینم بهشون بده ولی چی بگم............

وای مادر اینا چیا دنبال می‌کنی نت رو هم هدر میکنی،⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻 ...

😂😂😂😂😂😂

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد
چطور!؟؟ چيا گفتن درموردش

زندگینامه شو استوری کرده بود ینی از اول داغون بود وضعیتشوناا حتی پولی هم بودن کلی هم مدرک داشت هم محله ایشون بوده از اینم پول گرفته بزنن به یکاری بعد پولشو خورده دبی اینا دختر میبرده اخرا به اسم شرکت ارایشی از اینم پول میگیره و ...

چندش رو خوب اومدی،با اون ناخوناش.بابا بلندی ناخن هم حدی داره.

من موندم چطوري ميره دستشويي !!!!!!!!!!!!!!!

خيلي بهداشتش ضعيفه ناخن خيلي بلند 

مگه نمي گه باباش كارخونه كشتي سازي داشته پس چرا ديگه گذشتش خرابه؟

نبابا این مسخرش کرده بود باباشم نبوده بالاسرشون حتی فک کنم یادم نیس دقییییق توضیح داده بود جیک و پوک زندگیشو همه دوستاشم میشناسه برو به پیج یه سر بزن متوجه میشی،بنظرت کسی که از اول انقد پولدار باشه اینطوری ندید بدید میشه؟؟

نبابا این مسخرش کرده بود باباشم نبوده بالاسرشون حتی فک کنم یادم نیس دقییییق توضیح داده بود جیک و پوک ...

موافقم 

من همش ب دوستم ميگفتم اين ي عيبي تو كارشه

ولي خيلي حرفه ايه كسي رگ دستشو نمي گيره 

من موندم چطوري ميره دستشويي !!!!!!!!!!!!!!! خيلي بهداشتش ضعيفه ناخن خيلي بلند 

😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷

بنظرم ههههییییچ لذتی هم نمیبره از بس درگیره عکس و فیلمه،اصلا نمی‌پسندم اینجور زندگی هارو،فقط بخاطره دیگرونه کاراشون.خودمو عشقه که حوصله نداشته باشم با قابلمه غذارو میارم سره سفره

😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷 بنظرم ههههییییچ لذتی هم نمیبره از بس درگیره عکس و فیلمه،اصلا نمی‌پسندم این ...

حيف نيس تروخدا ادم پول و ثروت اونو داشته باشه اونوقت همش درگير اثبات خودش باشه