2777
2789
عنوان

۵۰ م تومن دارم به چه کاری بزنم سود کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 25 پست
اوراق بخری صادرات ماهی ۲۰درصد البته پارسیان هم سپرده ی ساله میده ۲۰ درصد

بیشتر توصیح میدی لطفا هرچی که میدونی کجا باید برم چیکار کنم ضررم داره مثل بورس

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر توصیح میدی لطفا هرچی که میدونی کجا باید برم چیکار کنم ضررم داره مثل بورس

نه من تو پارسیان حساب ی ساله باز کردم ماهی ۸۰۰ تومن میدن ضرر نداره ثابته ولی تا ۶ ماه حق برداشت از ۵۰ تومنت نداری ولی سودتو میتونی برداشت کنی

نه من تو پارسیان حساب ی ساله باز کردم ماهی ۸۰۰ تومن میدن ضرر نداره ثابته ولی تا ۶ ماه حق برداشت از ۵ ...

برو بانک های تجارت و صادرات و ملت بپرس چجوری میتونم سلام بخرم یا کلا بگو بدون سپرده و حساب باز کردن سود کنم

دوستم تو بانک صادرات اوراق خریداری کرده بود ماهی ۸۳۰ تومن سود دادن  تا سه ماه هم حق بپرداشت ند ...

چندتومن خودت گذاشتی؟

چقدر دوستت سرمایه گذاشت؟

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
برو بانک های تجارت و صادرات و ملت بپرس چجوری میتونم سلام بخرم یا کلا بگو بدون سپرده و حساب باز کردن ...

آهان باشه مرسی از راهنماییت

سهام نوشتی سلام؟؟؟

اونو نمیدونم ی ماه دیگه موعدش تموم میشه شاید دوباره حساب باز کنم

موفق باشی