sogolikhane مدیر عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 433 عنوان طلاق | مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 27 پست الان ۱۵ روزه اومدم خونه مامانم ی زنگنزده بگه اصلا کجایی فردا میخام برم پیش وکیل دلیل اومدنمم ناس کشیدناشو اینا بود بعدم فهمیدم بهم خیانتم میکرده 1399/01/26 | 01:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogolikhane مدیر استارتر عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 433 بدییه دایی اینه ک ی دل زبون نفهم داری ک نمیفهمه دل تنگ نشدن یعنی چی
پروانه۶۲ عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 260 زندگی کن چطوری دو سال ساختم باهاش نشد از این بیشتر نمیتونم غرورمو له کنم لیاقت زندگی کردن نداره یاد گرفتم این بار دستانم یخ کرد دستان کسی را نگیرم جیب هایم مطمئن ترست ...
sogolikhane مدیر استارتر عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 433 خب میتونه بیرون بکشه و نیاره خانه...من شوهرم دهنش یه بویی میده نمیدونم بوی چیه؟!فقط میدونم بوی تریاک ... حواست باشه عزیزم تا زمانی ک نمیدونی چی استفاده میکنه اصلا ل.ب اینا نگیرین ممکنه عفونتی چیزی داشته باشه ب شماهم انتقال بده
حناییییییییی عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 7108 حواست باشه عزیزم تا زمانی ک نمیدونی چی استفاده میکنه اصلا ل.ب اینا نگیرین ممکنه عفونتی چیزی داشته با ... مگه میشه چی بگم بهش خب؟!میگم دهنت یه بویخاصی میده میگه ن چی!!!
sogolikhane مدیر استارتر عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 433 چطوری دو سال ساختم باهاش نشد از این بیشتر نمیتونم غرورمو له کنم لیاقت زندگی کردن نداره هییی چرا ادما اینجوری شدن اولش با هزار اصرار تورو دلبسته میکنن بعد اینجوری امیدتو ناامید میکنن ک دیگ هیچ کاری جز رفتن نمیتونی بکنی
sogolikhane مدیر استارتر عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 433 مگه میشه چی بگم بهش خب؟!میگم دهنت یه بویخاصی میده میگه ن چی!!! علائمی چیزی نداره جدیدا شاید مشروب میخوره؟
حناییییییییی عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 7108 علائمی چیزی نداره جدیدا شاید مشروب میخوره؟ علایم چی مثلن؟احساس میکنم ناس؟ناس بکشه دهنش بو میده؟اگه مشروبم باشه من نمیدونم ای خدااا
sogolikhane مدیر استارتر عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 433 از تنها چیزی کمیترسم اینه ک باردار باشم چون داخل اقدام بودم اگباردار بودم چیکار کنم 🤦♀️
sogolikhane مدیر استارتر عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 433 علایم چی مثلن؟احساس میکنم ناس؟ناس بکشه دهنش بو میده؟اگه مشروبم باشه من نمیدونم ای خدااا مشروب ی بوی خاصی میده مثل بوی الکل غلیظ اما بوی ناس خیلی افتضاحه مثل ی چیز گندیده اینجوریه
sogolikhane مدیر استارتر عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 433 علایم چی مثلن؟احساس میکنم ناس؟ناس بکشه دهنش بو میده؟اگه مشروبم باشه من نمیدونم ای خدااا کاهش وزن گیر دادنای الکی خواب زیاد پرخوری شادیای الکی اینا
حناییییییییی عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 7108 مشروب ی بوی خاصی میده مثل بوی الکل غلیظ اما بوی ناس خیلی افتضاحه مثل ی چیز گندیده اینجوریه ممنون از راهنماییت عزیزم..انشالله هر چی خیر و صلاحته پیش بیاد...انشالله شوهرامون ادم شن
sogolikhane مدیر استارتر عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 433 ممنون از راهنماییت عزیزم..انشالله هر چی خیر و صلاحته پیش بیاد...انشالله شوهرامون ادم شن خاهش عزیزم نگران نباش انشالله
میشا۷۹ عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 2024 چطوری دو سال ساختم باهاش نشد از این بیشتر نمیتونم غرورمو له کنم لیاقت زندگی کردن نداره مگه نمیگین دختر ۱۶ ساله دارین؟ پس چرا دو سال ساختین؟