2777
2789
عنوان

سرِ شبي

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور مگه

همه چیز بلاتکلیفه خوب یکی از اساتید مون گفت ممکنه  شرایط همیشگی بشه 😭گفت عادت کنید😕

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
اهان.یعنی هنوز اقدام نکردین

هنوز ازدواج نکردم😂😂😂😂

اینقدر قرنطینه بهم فشار آورده (۳۵روزه از خونه پامو بیرون نگذاشتم 😤)حلقه ازدواج محضر لباس جهیزیه٬ اسم بچه ٬سیسمونی و..... همه رو انتخاب کردم😲😲😲

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
هنوز ازدواج نکردم😂😂😂😂 اینقدر قرنطینه بهم فشار آورده (۳۵روزه از خونه پامو بیرون نگذاشتم 😤)حل ...

ب امید خدا بابای بچه رو ک انتخاب کردی انشالله؟ 😀😀

ی همیشه تعلیق   
ب امید خدا بابای بچه رو ک انتخاب کردی انشالله؟ 😀😀

از چه نظر؟متاسفانه اهل دوست پسر و تور پهن کردنم نیستم بد شانسی😭😭😭

یه هاله مبهمی ازش تو ذهنم ساختم😖😞 

اگه این روند ادامه پیدا کنه یکی یکی بچه هام به دنیا میان  میفرستم شون  مدرسه عروس و داماد شون میکنم😂😂

از چه نظر؟متاسفانه اهل دوست پسر و تور پهن کردنم نیستم بد شانسی😭😭😭 یه هاله مبهمی ازش تو ذهنم ساخت ...

گلم چ باحالی.

ذهنیتت رو دوست دارم.😀😀.

نگران نباش اونم گیرت میاد

ی همیشه تعلیق   
گلم چ باحالی. ذهنیتت رو دوست دارم.😀😀. نگران نباش اونم گیرت میاد

چیزی که زیاده خواستگار همدل و همدم کمه 😎

خانم جان منو ببین گل دخترت و ماچ کن من وضعیت م تو قرنطینه به جاهای باریک کشیده😂

خوش به  حالتون😍 امیدوارم زندگیتون سر شار از خوشی باشه انشالله و دختر گلتونم خوشبخت و عاقبت بخیر انشالله 😘😘😘😘😘😘😘