آرسانا2 مدیر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 4180 عنوان سرِ شبي | مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 30 پست دخترم نشسته بود ی گوشع تو فکر بود, تا دیدمش بهش میگم مامان چته.چرا تو فکری؟ .با ی قیافه ناراحت و غصه دار میگه مامان من هنوز نمیدونم اسم توو اینده بچه م رو چی باید بزارم.؟!!!!! 😂😂😂 ی همیشه تعلیق 1399/01/26 | 01:16 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرسانا2 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 4180 اینکه خوبه دختر من امروز تو ایینه خودشو میدید میرفت بغل میکرد میگفت مامان ببین دوستمه بچم تو قرنطی ... وااای.😁😁 ی همیشه تعلیق
آرسانا2 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 4180 آخیییییییی😍😍😍😍😍 من میترسم سر این کرونا بچه هامو نبینم😭😭😭😭😭 چطور مگه ی همیشه تعلیق
azii7621 عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 13127 اینکه خوبه دختر من امروز تو ایینه خودشو میدید میرفت بغل میکرد میگفت مامان ببین دوستمه بچم تو قرنطی ... شما بغلش میکردی من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
niloooofarrr عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 2508 چطور مگه همه چیز بلاتکلیفه خوب یکی از اساتید مون گفت ممکنه شرایط همیشگی بشه 😭گفت عادت کنید😕 در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
آرسانا2 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 4180 شما بغلش میکردی اره واقعا.ی روانشناس میگفت خوبه ک بچه های کوچیک خیالپردازی کنن.یا دوست خیالی داشته باشن ی همیشه تعلیق
آرسانا2 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 4180 همه چیز بلاتکلیفه خوب یکی از اساتید مون گفت ممکنه شرایط همیشگی بشه 😭گفت عادت کنید😕 اهان.یعنی هنوز اقدام نکردین ی همیشه تعلیق
چشم_چشم_۲ابرو عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 4551 شما بغلش میکردی از من دیگه کلافه شدهدلش یه بچه هم سن خودش رو میخواد مبی هستم.عضویت تیر ماه ۹۴👒
niloooofarrr عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 2508 اهان.یعنی هنوز اقدام نکردین هنوز ازدواج نکردم😂😂😂😂اینقدر قرنطینه بهم فشار آورده (۳۵روزه از خونه پامو بیرون نگذاشتم 😤)حلقه ازدواج محضر لباس جهیزیه٬ اسم بچه ٬سیسمونی و..... همه رو انتخاب کردم😲😲😲 در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
آرسانا2 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 4180 هنوز ازدواج نکردم😂😂😂😂 اینقدر قرنطینه بهم فشار آورده (۳۵روزه از خونه پامو بیرون نگذاشتم 😤)حل ... ب امید خدا بابای بچه رو ک انتخاب کردی انشالله؟ 😀😀 ی همیشه تعلیق
niloooofarrr عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 2508 ب امید خدا بابای بچه رو ک انتخاب کردی انشالله؟ 😀😀 از چه نظر؟متاسفانه اهل دوست پسر و تور پهن کردنم نیستم بد شانسی😭😭😭یه هاله مبهمی ازش تو ذهنم ساختم😖😞 اگه این روند ادامه پیدا کنه یکی یکی بچه هام به دنیا میان میفرستم شون مدرسه عروس و داماد شون میکنم😂😂 در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
آرسانا2 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 4180 از چه نظر؟متاسفانه اهل دوست پسر و تور پهن کردنم نیستم بد شانسی😭😭😭 یه هاله مبهمی ازش تو ذهنم ساخت ... گلم چ باحالی.ذهنیتت رو دوست دارم.😀😀.نگران نباش اونم گیرت میاد ی همیشه تعلیق
niloooofarrr عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 2508 گلم چ باحالی. ذهنیتت رو دوست دارم.😀😀. نگران نباش اونم گیرت میاد چیزی که زیاده خواستگار همدل و همدم کمه 😎خانم جان منو ببین گل دخترت و ماچ کن من وضعیت م تو قرنطینه به جاهای باریک کشیده😂خوش به حالتون😍 امیدوارم زندگیتون سر شار از خوشی باشه انشالله و دختر گلتونم خوشبخت و عاقبت بخیر انشالله 😘😘😘😘😘😘😘 در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
آرسانا2 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 4180 چیزی که زیاده خواستگار همدل و همدم کمه 😎 خانم جان منو ببین گل دخترت و ماچ کن من وضعیت م تو قرنطینه ... عزیزمی. چشم.😀😊😘 ی همیشه تعلیق
azii7621 عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 13127 از من دیگه کلافه شده دلش یه بچه هم سن خودش رو میخواد الهی چند سالشه من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...