2777
2789
برای بیکینی ؟؟ بعد از چه مدت تاثیر گذاشت

هم اونجا هم واسه جای جوش 

یکی دوماه مصرف کردم کم کم محو شد اما الان دوسالی میشه نزدم دوباره میگیرم میزنم 

روزی دوبار میزدم ۳ دقیقه میموند بااب ولرم میشستم

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم اونجا هم واسه جای جوش  یکی دوماه مصرف کردم کم کم محو شد اما الان دوسالی میشه نزدم دوباره می ...

مممنونم گلم برات دعا مبکنم 

متن در تاریخ ۹۹/۹/۹بزرگترین آرزوم خونه دار شدن رسیدممم ممنونم خدایاا  بچه ها کی در مورد کیست چیزی میدونه کمکم کنه
ان جی انار ‌؟ازکجا باید بگیرم

عطاری داروخانه 

ان جی کلا صابوناش خوبه ۲۰ تومنم قیمتشه

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
مممنونم گلم برات دعا مبکنم 

😘😘

اینترنتی تو گوگلم میشه سقارش داد‌؟

نمیدونم تا حالا انجام ندادم