2777
2789
عنوان

صادقانه بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبلا به هرکس خونه شیک داشت وهمسرش پولدار بود .....خیلی ناشکری کردم بابتشون امااالان از هرکس نی نی داره....نمیتونم خبر حاملگی اطرافیا رو بشنوم...دیوونه میشم...

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

من تو زندگیم خیلی کم شده ک حسادت کنم چون کلا آدم قانع ای هستم هرچی ک دارمو دوست دارم ولی فقط از یک چیز بدم میاد اونم اینه ک اطرافیانم کارامو تقلید میکنند مثل رشتم و کارایی ک بخاطرشون خیلی سختی کشیدم تا تجربشون کنم اونا خیلی ساده بدستش میارن و ب اسم خودشون درمیارن این اذیتم میکنه

برای حاجت روا شدن آرزوی خودم و خودت صلوات بفرست

بعضیا رو دیدید  در لحظه  می تونن  خیلی قشنگ و راحت و شیرین   از منافع ( ب حق شون )  دفاع کنن  ، طوری ک جای هیچ حرفی باقی نمیذارن 

دوست شون دارم  و دوست دارم شبیه شون باشم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من تا حدودي به قيافه ولي بيشتر به روحيه شاد و سرزنده  و جمع دوستانه ي بعضي غبطه ميخورم كه چون اصلا ازشون بدم نمياد نميتونم حسادت بگم 

من از پول و موقعيت اجتماعي تقريبا از اطرافيانم بالاترم اما خيلي دوست دارم شادتر باشم،همسرمم خيلي خوبه اما كلا خودم مدلم ارومه🙁

قبلا به هرکس خونه شیک داشت وهمسرش پولدار بود .....خیلی ناشکری کردم بابتشون امااالان از هرکس نی نی دا ...

انشالله امسال باردار بشی عزیزم ...قوی باش و به درمان ت ادامه بده تو یه مادر فوق العاده میشی.منم دو ساله منتظرم اما باردار نمیشم ...توکل به خدا کردم هیچ کسی رو خدا با بچه دار نشدن امتحان نکنه چون.فضولی های دیگران و فشار اطرافیان برای بچه دار شدن باعث میشه استرس مون بیشتر بشه.....

۱۰ساله منتظر اومدن نی نی هستم 
انشالله امسال باردار بشی عزیزم ...قوی باش و به درمان ت ادامه بده تو یه مادر فوق العاده میشی.منم دو س ...

مرسی که بهم انرژی دادی گلم ...ایشالا شماهم بزودی مامان بشی .....اره الان یکساله ازدواج کردم دکتر میگه فقط میکرو اونم شاید بشه شاید نه ....ترسم از اینه که مردم بدونن مشکل داریم ....دلم نمیخاد کسی بفهمه ...همیشه تاحدودی تلاش کردم جوری زندگی کنم که مقتدر باشم وباچشم ترحم نگاه روم نباشه ....اما الان خیلی سختمه.

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد