2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باید صبر کنی برات نام کاربری و رمزعبور بفرستن  بعد برو تو سایت مفید (موبایل تریدر یا ایزی ت ...

وای واقعا ممنونم لطف کردی ،فقطچزا بالاترین قیمت خرید رو بزنم برای خرید مگه ارزون‌ترین رو نمیخریم بعد به بالاترین خریدار بفروشیم 

وای واقعا ممنونم لطف کردی ،فقطچزا بالاترین قیمت خرید رو بزنم برای خرید مگه ارزون‌ترین رو نمیخریم بعد ...

اگه بالاترین قیمت رو نزنی بهت سهم نمیرسه و حذفت میکنه سایت.

وقتی میگه قیمت فلان سهم ۸۶۰ الی ۸۹۰ هست، شما باید ۸۹۰ رو بزنی

عرضه های اولیه رو تا ۱۰۰ درصد سود به بالا نگه دار بعد بفروش

وقتی دیدی ده درصد سود کردی زود نفروش، چون تا صد دویست درصد سود میره

خواهش میکنم

سوال داشتی بپرس

دير اومدي نخوا زود برو    
اگه بالاترین قیمت رو نزنی بهت سهم نمیرسه و حذفت میکنه سایت. وقتی میگه قیمت فلان سهم ۸۶۰ الی ۸۹۰ هست ...

ممنونم از شما .الان برام پیام نام کاربری و رمز عبور اومد باید چاکرا کنم ایزی تریدر کجاس

ممنونم از شما .الان برام پیام نام کاربری و رمز عبور اومد باید چاکرا کنم ایزی تریدر کجاس

تو گوگل سرچ کن کارگزاری مفید.بعد ازونجا سرچ کن همراه تریدر. بعد اپ رو روی گوشیت نصب کن. اونجا نام کاربری و رمز عبورتو بزن وارد پروفایلت شو 

حسابتو شارژ کن(پول بریز توش هرچقدر میخوای همین امشب)

برای ثبت سفارش فردا صبح برو تو پروفایلت ارسال سفارش رو بزن بعد به مقدار پولی که داری حجم انتخاب کن که بتونی عرضه اولیه فردا رو بخری(عرضه اولیه شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی با نماد شستا# چهارشنبه 1399/01/27 سهمیه هر کد:  10000 سهم/ دامنه قیمت:  8500 تا 8600 ریال/حداکثر نقدینگی مورد نیاز حدود: 86.400.000 ریال)

مثلا تو یک میلیون داری تقسیم میکنی به ۸۶۰ تومن میشه تعداد حجمت

دير اومدي نخوا زود برو    
تو گوگل سرچ کن کارگزاری مفید.بعد ازونجا سرچ کن همراه تریدر. بعد اپ رو روی گوشیت نصب کن. اونجا نام کا ...

واقعا ممنونم از شما .از همراه تریدر نمیتونم پول واریز کنم ؟

تو گوگل سرچ کن کارگزاری مفید.بعد ازونجا سرچ کن همراه تریدر. بعد اپ رو روی گوشیت نصب کن. اونجا نام کا ...

همراه تریدر برم واریز وجه یا نه از همون کارگزاری مفید میتونم ؟

همراه تریدر برم واریز وجه یا نه از همون کارگزاری مفید میتونم ؟

اون سه تا خطو بزن واریز آنی

ازونجا واریز کن 

تایم باز شدن سایت مشخص نیست

از صبح همش حواست باشه

تا ساعت یک آخرین مهلتشه

دير اومدي نخوا زود برو    

من خودم کارگزاری آگاهم فرق داره اپم

ولی شما واریز آنی رو پیدا کن پولو بریز 

به نسبت پولت حجم بخر(حجم همون تعداد سهمه)

پس قیمتم قرار شد که 8600 ریال بزنی.

اگه سر صفحت عرضه اولیه شستا ظاهر نشد 

سرچش کن تا پیدا شه

دير اومدي نخوا زود برو    
ممنونم .سرچ کردم چند تا شستا اومد کدوم بهتره 

اون که امروز ارائه میشه رو باید بگیری.عرضه اولیه.

عرضه های اولیه سالی ده پونزده بار بیشتر ارائه نمیشن.

به نظرم قبل از اینکه پول بیاری داخل اول آموزشارو ببین، عجله نکن یا حداقل امروزو بده یکی که بلده برات انجام بده.

دير اومدي نخوا زود برو