2777
2789
عنوان

کسی راجع ب بورس سوال داره بیاد

8039 بازدید | 61 پست

اگر سوالی دارین بپرسین.

فقط نگید کدوم سهمو بخرم کجا بخرم کجا بفروشم.

اگر کسی ام هست ک اطلاعات داره اینجا ب بچه ها کمک کنه.😘

ی چیزی رو ب صورت کلی بهتون بگم.

تو این دوره ب دلیل اینکه بورس داره سود خوبی میده و دولت روش مانور میده خیلیا میخوان سزمایه گذاری داشته باشن.ولی خواهشی ک ازتون دارم اینه ک هیجانی وارد این بازار نشین.اگر واردش شدین سعی کنین مطالعه داشته باشین و یاد بگیرین.

و ی توصیه خواهرانه‌.پول قرضی،خونه بفروشم بیارم،پولی ک نباشه زندگیتو ب فنا میره نیار تو این راه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه پولی که تو بورس گذاشته میشه به فنا بره و برنگرده؟

ب طور کامل ن

امکان نداره پولت صفر بشه.چون اگر بخواد پولت صفر بشه یعنی سهامی ک خریدی باید قیمتش بشه صفر ک خب این امکانش نیست.

اما ضرر هست مطمعنا.اما اگر علمشو یاد بگیری.صبر داشته باشی و بلند مدت سرمایه گذاری کنی مطمعنا سود خوبی داره.

من هیچی نمیدونم میشه بگید کجا باید اقدام کنم و کمترین سرمایه چقدر میتونه باشه

اول باید تو سایت سجام و سایت کارگزاری ک میخوای ثبت نام کنی.مثلا من کارگزاریم مفیده.اول تو سایت مفید و سجام ثبت نام کردم بعدش میری کارگزاری و اونجا ی سری مدرک امصا میکنی و بهت کد بورسی میده.

حداقل سرمایه ۱۰۰هزارتومنه.حرفش شده بود ک بشه ۵۰۰تومن اما فک نمیکنم تصویب شده باشه

کلاس یا کتابی میشناسین معرفی کنین

تو خود کارگزاریا کلاس میذارن حای بیرون از کارکزاری هاام کلاس هست.شهریه شون ی مقدار بالاس حدود ۳ ۴ تومنه‌

کتاب نمیشناسم.اما گوگل آپارات تل گرام پر مطلب و ویدیو آموزشی ان‌.

آپارات ویدیوهای خوبی برای آموزش تکنیکال داره.

تو خود کارگزاریا کلاس میذارن حای بیرون از کارکزاری هاام کلاس هست.شهریه شون ی مقدار بالاس حدود ۳ ۴ تو ...

اگه سایت یا پیج اینیستاگرام به خصوصی میشناسین لطفا معرفی کنین

از آدما متنفرم و از خدا یه سوال دارم ماهاییم اشرف مخلوقاتت؟؟؟؟؟
تو خود کارگزاریا کلاس میذارن حای بیرون از کارکزاری هاام کلاس هست.شهریه شون ی مقدار بالاس حدود ۳ ۴ تو ...

ممنون

از آدما متنفرم و از خدا یه سوال دارم ماهاییم اشرف مخلوقاتت؟؟؟؟؟
میشه بگید عرضه اولیه  رو چجوری بفهمیم کی بفروشیم که بیشترین سود رو ببریم؟

ببین عرضه اولیه ها معمولا ۱۵۰درصد سود میدن و بعدش اصلاح میکنن ی مقدار و بازم خب سوددهی دارن.

الان خب خیلی سهما مثل قرن حتی ۲۰۰درصدم سود دادن.

ولی اینی ک شما کی تصمیم بگیری سهم بفروشی با خودته.

بعضیا همون موقع ک دیگه صف میلیونی سهم میریزه میفروشنش.اما خب خیلیاام هستن ک چون سرمایه گذاری بلند مدت دارن تو اینجور مواقع هم تصمیم ب فروش نمیگیرن.

ولی چیزی ک هست نگهداری هر سهمی بهترین کاره.مثلا سهم کویر تو قیمت حدود ۱۶۰۰ دیگه صف میلیونیش ریخت ولی خب کسایی ک اونموقع نگهش داشتن برد کردن چون الان قیمتش ۳هزار و خورده ایه🤗 

اگه سایت یا پیج اینیستاگرام به خصوصی میشناسین لطفا معرفی کنین

تو تل گرام سرچ کنین بورس سرا.ی کاناله ویدئوهای تکنیکال داره.

این پیجم تو اینستا bourse_tahlil_amozesh

هم آموزش تو پیجشون دارن هم ی جزوه آموزشی میفروشن