2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوشو😁

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم موقعی که مجوجودیم رو به اتمامه خبر میدم. مثلا برا یبار دیگه داشته باشم میگم برو بخر دیگه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

خدایی اینجوری دیگه زیادیه...اعصاب آدم خورد میشه بگو تو به کارای خودت برس😒

اصلا کارای شخصیشو هم باید من بکنم خونه هم بزرگه بدغذا هم هی ناهار ی جور میپزم شام ی جور بازم گله میکنه و غر میزنه همش ی فانتزی و ایده آل هایی تو ذهنشه

ببخشیدا  میگن شوشو من یاد ی چیز بد مثل پ ی پ ی میفتم

آره ایقد بدم میاد اومدم فحش بدم دیدم شوخی کرده😥

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
شوهرت بیخودی حرف میزنه حق با توعه من شوهرم اصلا نمیدونه چیا داریم یا نه فقط وقتی میگم بخریم میخره یا ...

شوهر منم اینجوری ولی من دوست دارم بدون اینکه من بگم خودش بره خرید کنه حتما من باید بگم چی بخریم حتی برای یه پفک خریدن یا بستنی

سادگی ما را در پرونده زرنگی خودشان ثبت کردند ولی افسوس به چرخش زمین فکر نکردند
شوهر منم اینجوری ولی من دوست دارم بدون اینکه من بگم خودش بره خرید کنه حتما من باید بگم چی بخریم حتی ...

دقیقا مثل من. ولی ندونن بهتره اینجوری فوضول میشن و آمار همه چیو درمیارن و سرخود یکارایی میکنن