2777
2789
عنوان

طلاق

265 بازدید | 29 پست

سلام شوهر من یه آدم بد دهن و بداخلاق هست و دست بزن داره که علاوه بر این مشکل ها تمام زندگیش زیر دست خواهرشه حتی کارت حقوقش و‌پس اندازش منو کوچیک میکنه تحقیرم میکنه و خواهرش رو همیشه به رخم میکشه هر راهی رفتم نتونستم کاری کنم این اخلاقش رو ترک بدم یه دختر هفت ساله دارم که قربانی دعوا و مشاجره های ما هست هر روز دعوا و بحث داریم دیگه نمیتونم تحمل کنم میخوام جدا شم

واا جدی حتی کارت حقوقش؟

خواهرش چجووره رفتارش با شما چجوره

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

والا ب نظز من با شوهرت متحد شو تو هم بشور یکی از طرفدارلی خواهر کوچیکه، هرچی شوهری گفت بگو اره تو راس میگی،جلو جلو حرفشو تایید کن 

میدونم عصبی هستی و الان حرفمو نمیفهمی

اینو بدون تمام مردای کره زمین بد دهن هستند فقط ب شرطی خوب میشن تا باورت کنن ک هم عقدشون هستی 

این برا چی زن گرفته اصن :/

معذرت میخوام اینجوری میگم چون همه زندگیش دست خواهرشه اما در خواهرش نمیتونه بذاره که

باید یکی پیدا میکرد برا این منظور

بنده خدا اسی 😭😭😭😭😭😭

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
والا ب نظز من با شوهرت متحد شو تو هم بشور یکی از طرفدارلی خواهر کوچیکه، هرچی شوهری گفت بگو اره تو را ...

من هیچ وقت رو حرفش حرف نمیزنم یه جورایی منو فقط واسه هم خوابی میخواد قبلش خوبه هر چی من بگم ولی وقتی کارش تموم میکنه دوباره بد میشه میدونی چی میگم 

خوو رفتی برا اقدام یا نه؟؟؟ خرجی اینا بهت میده؟؟

واسه خونه همه چی میخره ولی یه هزار تومنی بهم نمیده اگر هم بده هزارتا سوال میکنه واسه چی میخوای ولی تا جایی که بتونه نمیده یازده ساله ازدواج کردیم من یه دونه کارت عابر بانک ندارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز