2777
2789

برابچهام شامی خودمم رژیمم یکم ماست ونون میخورم.اخه الان صبحانه خوردیم تازه

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچی چون شوهرم سرکار خودمم روزه م😃😃😃😃

قبولباشه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

برابچهام شامی خودمم رژیمم یکم ماست ونون میخورم.اخه الان صبحانه خوردیم تازه

اگه رژیمی کتلت بخور بدون نون

نون کربوهیدراته بدتر از کتلته

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

نه عزیز  گفتن غذا نونی ،منم اینارو گفتم

😂

اگه رژیمی کتلت بخور بدون نون نون کربوهیدراته بدتر از کتلته

عزیزم کتلتم چربه اخه!!!!

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
چی زود  

بابام وپسر بزرگش ازوقتی در قرنطینه بسر میبرن سر وقت صبحانه نهار شام میخورم ته تمام مواد خورتکیو در اوردن همون ۱۲ نهار میخوان.سروقت میان وعده هم میل میکنن.ودر اوقات بیکاری توی کار همه فضولی میکنن😒😒😒😒😒

ناهار خوردم تموم شد😑 اگ دوس داری داوود پاشا بپز خوووشمزس

چی هست 

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
وایییی شامی 😋بلد نیستم ولی درست میکنم 

گوشت چرخی ادویه و پیاز رنده شده میزنی و مثل کتلت اما سایز کوچکتر و مدل گرد سرخ میکنی

بعد دوباره همه رو توی ماهیتابه میچینی و روشو سیب زمینی سرخ شده و حلقه های گوجه فرنگی میذاری با کمی اب

میذاری قشششنگ جا بیفته

نوووش جونت

عزیزم کتلتم چربه اخه!!!!

عوضش پروتئین داره

فشارش بده روغنش دربیاد😅 بعد با ماست کم چرب بخور کم درحد دوتا

چلو گوشت 😋

😋😋😋😋 منم شام دیشبم هست چلو گوشته😋😋😋

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز