2777
2789
عنوان

دوفاستون

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 25 پست
ن من جلوگیری میکنم. درمورد این قرصا بهتون بگم ک زیاد روشون حساس نشین وواکنش نشون ندین بعضی دکترا فق ...

اره واقعا. حتی درست توضیح نمیدن. من قبل دوفاستون پریودهام تقریبا 32 روزه بود بعد دو ماه عدم جلوگیری پرود نشدم یم 60 روزی رفتم دکتر از اون موقع دوفاستون بهم داد که بکنه دوره ها 28 روزه و باعث میشد دوفاستون از روز 10 اینا بده حالا با خودم میگم نکنه دوره های من کلا همون 32 باشه و من تخمگذاریم دیرتر باشه و حالا با این دوفاستون عملا من تخمگذاری نمکردم این همه مدت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازیطرف دلم میخاد هنوز ازادباشم جوونی کنم  از یطرفم دلم بچه میخواد ولی هنوز جدی جدی ب اقدام رو ن ...

چند ساله ازد کردین و چند سالتونه؟ من پشیمونم که زودتر اقدام نکردم. من 30 سالگی ازد کردم و از مرداد 97 ست که تو اقدامم. تقریبا یک سال بعد عروسی و قبلش جلوگیریهام طبیعی بود فقط

اره واقعا. حتی درست توضیح نمیدن. من قبل دوفاستون پریودهام تقریبا 32 روزه بود بعد دو ماه عدم جلوگیری ...

اگ پریودیتون نامنظمه ممکنه نزدیک پریودیتون تخمک گذاریتون باشه.

دقت کرده باشین توهمین نینیسایت یاسایتای بقیه هرماهی ک قرصوکنارگذاشتن وبیخیال داروشدن باردارشدن.

اول واخرش خدا اگ توطالع زنی فرزندگذاشته باشه اون فرزندو از زیر خاک وازتواسمون بهش میرسونه اگه هم مصلحت نبینه ک هیچ.

شماره موبایل این اکانت در تاریخ ۸اردیبهشت ۱۴۰۴سلب امتیاز شده است.

اگ پریودیتون نامنظمه ممکنه نزدیک پریودیتون تخمک گذاریتون باشه. دقت کرده باشین توهمین نینیسایت یاسای ...

اره من قبلا علائم تخمگذاری اینا داشتم خودم میفهمیدم یک تغییری داره تو سیکلم رخ میده الان انگار نه انگار. واسه همین تصمیم گرفتم این ماه هیچی نخورم

چند ساله ازد کردین و چند سالتونه؟ من پشیمونم که زودتر اقدام نکردم. من 30 سالگی ازد کردم و از مرداد 9 ...

نزدیک 3سال.

شما هنوز یسالم نشده اقدامتون چرا خودتونو درگیر دوادکترکردین حیف جوونی وفکرتون ک بخاد ازالان داغون بشه.

پشیمون چرا خدااگ میدید ب مصلحتتونه ک تودوران پیشگیریتون هم میتونست بهتون فرزند بده الانم ک خودتون اراده واقدام کردین چیزی از بخشندگیش کم نشده میتونه بهتون فرزند ببخشه.

فقط صبرکنین وراضی شین ب خواست خدا بذارین خودش تصمیم بگیره چون نتیجه شیرینتری داره وصدالبته کنارش اجر صبرتونوهم میده.

نزدیک 3سال. شما هنوز یسالم نشده اقدامتون چرا خودتونو درگیر دوادکترکردین حیف جوونی وفکرتون ک بخاد از ...

اره گاهی میگم شاید الان وقت مناسبی نیست و خدا هر چیزی در بهترین زمان ممکن بهم میده. اخه من دنشجو هستم و هنوز دفاع نکردم واسه همین میگم شاید هم این استرس درس نمیزاره و هم اینکه احتمالا خدا میدونه چقد سختی داره با درس میگه بعد درس بدم. فک کنم تا یه سال یا یکسال نیم دیگه درسم تموم شه

اره گاهی میگم شاید الان وقت مناسبی نیست و خدا هر چیزی در بهترین زمان ممکن بهم میده. اخه من دنشجو هست ...

خداهیچوقت ب خواستتون دست رد نمیزنه فقط ازتون زمان میگیره تا به بهترین نحو کادو پیچش کنه براتون.

قطعا همه چندسال انتظارو بای فرزند سالم وزیبا ترجیح میدن ب ی باراقدام وغصه ای ک اون  بچه همراش ممکنه بیاره.

خداکنه چندوقت دیگه ک تاپیکارو بالاپایین کنم چشم بخوره ب بیبی چک مثبتت😍💖

خداهیچوقت ب خواستتون دست رد نمیزنه فقط ازتون زمان میگیره تا به بهترین نحو کادو پیچش کنه براتون. قطع ...

قربونت برم مرسی عزیزم از دعای خیرت. انشالله شما هم همیشه سالم و سلامت باشین و در بترین زمان ممکن صاحب فرزند خوب و ناز و سلامت بشین. و عاقبت به خیر بشید.

قربونت برم مرسی عزیزم از دعای خیرت. انشالله شما هم همیشه سالم و سلامت باشین و در بترین زمان ممکن صاح ...

اوخ قلبم❤❤❤😍😍😍