2821
2789

من اصلاااااا طلا دوس ندارم.فقط دوست دارم یه دستبند خیلی خیلی ظریف خوشگل داشته باشم.همین.

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا دلم گرفت براتون

واااا☹ خیلیا همینم ندارن لنگ نون شبشونن باز خدارو شکر همینو دارم 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......

طلا دوس ندارم فقط یه گردن بند و دوتا گوشواره ی خیلی ظریف دارم که ازشون استفاده نمیکنم اصلا نشون و حلقمم که دیگه هست دیگه حتی حلقمم رینگه اصلا طلا دوس ندارم 

[QUOTE=132383579]واااا☹ خیلیا همینم ندارن لنگ نون شبشونن باز خدارو شکر همینو دارم [/QUOTE  &nbs ...

اخه اینجا اکثرا  ۱۲۰ گرم و ۲۰۰ گرم دارن ۵۰ گرم به چشم نمیاد🤣

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792