2777
2789
اها  اونوقت واس چی خوبه؟

رشد موهای من بهتر شده ریزشش کم شده جاهای ک ریخته بود دراومده. وقتی خیس میزنی خشک میشه خوش حالتتر . من بیشتر روغن زیتون میزنم تاثیرش خیلی بهتر ابروهام مخصوصا ک ریخته بود درنمیومد ی جاهایش دراومد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خواهش عزیزم اگ خواستی تاثیرش بهتر باشه سعی کن روغن یکم گرم باشه ن اینک مورو بسوزونه یکم گرم باشه بعد ...

اها

ینی قبل حمام تاثیرش بیشتره ؟

رو ابرو چی؟

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
اها ینی قبل حمام تاثیرش بیشتره ؟ رو ابرو چی؟

ابرو هم روغن زیتون خوب گیر بیارید با ی براش های ریمل هست استفاده نمیکنید وردارید روغن بزنید موقع خواب ب ابروتون با اون براش ماساژ بدید ابرورو اون باعث تحریک ابرو میشه هرشب انجام بدید نیاز نیست خیلی بزنید ک کل صورتتون روغنی بشه . شب بزنید به ریشه موهاتون و موهاتون فرداش بشورید تاثیرش بهتره . و برنج ایرانی اگ دارید یکم وردارید ابکشی کنید بدون نمک اب اونو دور نریزید تو حمام بریزید رو سرتون بمونه یکم بعد شامپو اینا بزنید و بشورید سعی کنید نرم کننده ک میزنید ب ریشه موهاتون اصلا نخوره باعث ریزش شدید میشه