2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه کد بورسی گرفتم تو ثبت نام شماره بانک صادرات زدم اشکالی نداره؟یعنی میتونم با شماره صادراتم خر ...

با هر کارتی میشه خرید و فروش کرد فقط باید ب حساب بورسیتون پول واریز کنید

سهام هم بفروشید برداشت وجه میزنید میاد ب همون حساب

برای مادرتون راحت ترید ک برید کد انلاین بگیرید دقیق مطلع نیستم چون شرایط کارگزاریا متفاوته زنگ بزنید سوال کنید اما تلفنی هم شاید بشه البته خیلی اون تایما شلوغه واقعا کلافه میشید

کسایی ک پولشون دستمه بهشون سود میدم و یه درصدی هم ک از قبل توافق کردیم برای خودم برمیدارم به عنوان ک ...

ممنون.من هنوز اوله راهم .به قول خانم منم بچه کوچیک دارم خیلی برام سخته.ابزارهارو دارم یاد میگیرم واز استراتژی ها خیلی سررشته ندارم

ممنون.من هنوز اوله راهم .به قول خانم منم بچه کوچیک دارم خیلی برام سخته.ابزارهارو دارم یاد میگیرم واز ...

اشکال نداره عزیزم کندتر پیش میری اما کارت اصولیه

ابزارها رو یاد بگیری تهش ب استراتژی میرسی ممکنه خیلیاشو دیگه اصلا استفاده نکنی

کلاس رفتن میتونه جلو بندازتت البته یهو مهما و کاربردیارو بهت بگه اما خودتم میتونی

اگه دیدتون بلند مدت باشه نه اگه کوتاه مدتی کار کنید بله واقعا باید بیشتر وقت بزارید

عزیزم شما میگی کسایی که تازه کارن خرید و فروش نکن ممکنه ضرر کنن پس چیکار کنیم بهتره اوایل ورودمون

سايت فراچارت برا شروع خوبه اموزش ببنيم بعد مقاله ها و اموزشهاي زيادتر؟

بله عزیزم با همین سایت خیلی چیزا دستت میاد شاید علاقمند شدی کلاس بری ک زودتر یاد بگیری شایدم اصن بدت بیاد و ترجیح بدی دنبال ی مشاور خوب باشی ک درامدت باشه فقط اما ب نظر من مهارت خوبیه ک یاد بگیرید

شما هم میتونی یاد بگیری عزیزم  پیگیری و تلاش مستمر و زحمت میخواد اما نتیجشو ب خوبی میبینی

خیلی وقته تو ذهنمه اما میترسم برم جلو انشالله که بتونم.

ممنون از راهنماییتون امیدوارم موفق باشید

تا اطلاع ثانوی حوصله ندارم
عزیزم شما میگی کسایی که تازه کارن خرید و فروش نکن ممکنه ضرر کنن پس چیکار کنیم بهتره اوایل ورودمون

بهتره اصلا ورود نکنید فقط اموزش ببینید اگر واقعا میخواید کار کنید و خوب سود بگیرید

مگر فقط خرید عرضه اولیه و اصلا سراغ بقیه سهما نرید

چون متاسفانه فقط با تجربه کردن شما تحلیل یاد نمیگیرید و بعضا سرمایتونو بخشیش ب باد میدین